De vreo 3 ani nu am mai trimis o felicitare prin posta, ci doar e-carduri.... anul acesta o sa trimit o carte postala cuiva foarte drag. am fost azi la sala Dalles, dar nu am gasit nimic pe plac. Sa nu ne ferim sa le spunem celor de langa noi cat de importanti sunt, pentru ca s-ar putea ca atunci cand ne hotaram sa o facem,sa fie prea tarziu. Mi-aduc aminte de un profesor de-al meu, pe care l-am stimat foarte mult, deie Dumnezeu sa fiajuns in Imparatia Cerurilor! la ultimul curs din semestru, totii studentii i-am multumit si i-am spus cat de mult a insemnat pentru noi. Ne-a spus cu melancolie sa ne aducem aminte de orele acestea si peste 20 de ani... si cand ne-om aminti de el, sa ii aprindem o lumanare si sa dam un pomelnic... asta am si facut a doua oara cand l-am vazut, peste cateva saptamani, in sicriu
.... 

insa ne-am bucurat ca am apucat sa ii spunem cat de mult il apreciem. Adesea,o vorba, cat de nesemnificativa, ni s-ar parea, face minuni. sau dimpotriva. Dar daca dragoste nu e, nimic nu e.