Citat:
În prealabil postat de valy72001
Poate o sa aflii tu inainte! Citeste ce am postat si ai sa vezi pentru ce tin si eu Sambta ca Trice. Si ca Sfintii Apostoli. Si ca Isus. SI ca fecioara Maria. Si ca, si ca., etc.
Pentru ca Dumnezeu a poruncit! (varianta scurta. Varianta lunga trebuie sa o citesti daca chiar te intereseaza. Oricum pe cine intereseaza va citi. Cu sau fara tine).
|
Ucenicii si Apostolii lui Hristos se concetrau pe Mantuitorul cel care este odihna sufletelor noastre, si nu pe sambata fariseilor.Acum Dumnezeu era in mijlocul lor, nu mai aveau nevoie de umbre.Vezi ruptul spicelor sambata, vezi pe fariseii care a venit sa intrebe de ce ucenicii Lui nu postesc , s.a.m.d.Pentru ca peste toate era Hristos acolo, si El era Domnul Odihnei si cel care avea sa aduca odihna cea adevarata.De aia si Hristos a venit sa schimbe legea talionului cu legea iubire, poruncile cu care tot ii indemna pe ucenicii Sai.Asa ca si Hristos a dezlegat si a calcat sambata,pregatind tranzactia spre o noua zi de odihna si ruperea de sub jugul si blestemul legii.Ca din lege nimeni nu se indreapta.Sambata fariseilor era o umbra si o prefigurare a duminicii.La fel cum eliberarea din robia egipteana era o umbra a eliberarii din robia pacatului.
7. Dumnezeu hotărăște din nou o zi, astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veți auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoșați inimile voastre".
8.Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă.
Am o intrebare pentru voi adventistii "ziua" aia a saptea din Geneza s-a sfarsit?