View Single Post
Vechi 04.03.2007, 10:21:02
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

Iar parerea mea este ca multimea amanuntelor (a pacatelor mici) ne baga in iad...ca de cele mari nu uitam sa le spovedim!??? Da un barbat cu par lung ar trebuii sa se tunda daca are parul pe umeri in jos, sa poarte barba si mustata sa arate asa cum l-a facut Dumnezeu: a barbat si nu a hermafrodit sau la unii chiar a femeie! Noi toti ne tinem superiori oricarei confesiuni sau religii dar ne miram de unde atita evlavie la musulmani de exemplu pt credinta lor. tocmai de aici. De la amanuntele mici. De la regulile care sint pastrate cu strictete. Ce femeile lor nu pot si ele sa se roage fara cap acoperit? Pot veti spune...dar nu o fac! Si presiunea lumii crestine sa nu o faca asupra lor, este mult mai mare decit asupra crestinelor noastre sa o faca! Capul asta acoperit este semnul de smerenie. Eu nu cred ca exista o femeie cu adevarat crestina, cu adevarat ortodoxa, care sa intre in biserica despletita si proaspat coafata! Stiu ca-mi fac hara-kiri cu cele spuse...dar asta-i avantajul internetului: nu ma puteti linsa!:)
Exista argumente ca Iisus avea parul lung si umbla in camase (care pt noi astazi s-ar potrivii mai mult unei femei decit unui barbat)Este f. adevarat dar umblind cum o cerea Legea atunci...nu smintea pe nimeni. Eu traiesc intre f. multi musulmani. Este greu sa te ispiteasca o femeie de a lor pentru ca propiu zis nu-i vezi nici chipul nici formele trupului.Si ajungi sa nici nu te mai uiti dupa ea. Nu sariti toate pe mine sint doar cinstit si nu-s sfint!La fel cu calugaritele noastre. In biserica ortodoxa insa lucrurile se schimba. Femeile trebuie sa arate tot ce au, sa arate cit mai bine, sa intoarca capetele.....si asta cu intentie ca daca ar fi fara de ce s-ar ferii in biserica sa apara sterse?
Reply With Quote