View Single Post
Vechi 17.12.2009, 16:04:25
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul

Din felul cum ați formulat propoziția, nu se putea să nu vă întreb: și lupii adevărați care sunt?

Dacă v-aș spune eu, nu m-ați crede. Luați Cuvântul lui Dumnezeu și verificați care biserică s-ar potrivi cel mai bine standardelor impuse de acesta (desigur în ce privește doar teoria).
1.scuze ,am vrut sa spun lupii rapitori ,si raspund ca sunt sectantii care umbla cu biblia in mana cum m-am trezit cu ceva timp in urma la usa cu niste sectanti care voiau sa imi citeasca din Biblie.
Acestia sunt pierzatori de suflete .
2.Astept de la neoprotestanti raspunsul ,eu nu traiesc in mijlocul lor ,dar vazand ca exista atatea secte si o totala lipsa de consens se vede ca bisericile voastre sunt cladite pe nisip.
La crez se spune clar : "Una sfanta ,soborniceasca si apostoleasca biserica "
Scriptura o putem studia si fiind ortodocsi ,dar studiul nu este egal cu trairea intru ortodoxie. Biblia o poate studia si un ateu ,dar sa citesti Biblia in duh ,adica sa te rogi inainte sa te lumineze SF.Duh sa o intelegi este cu totul altceva. Poti sa citesti Biblia si sa te minunezi cate adevaruri contine ,Hristos graieste pentru noi chiar in aceste momente.