Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Din felul cum ați formulat propoziția, nu se putea să nu vă întreb: și lupii adevărați care sunt?
Dacă v-aș spune eu, nu m-ați crede. Luați Cuvântul lui Dumnezeu și verificați care biserică s-ar potrivi cel mai bine standardelor impuse de acesta (desigur în ce privește doar teoria).
|
1.scuze ,am vrut sa spun lupii rapitori ,si raspund ca sunt sectantii care umbla cu biblia in mana cum m-am trezit cu ceva timp in urma la usa cu niste sectanti care voiau sa imi citeasca din Biblie.
Acestia sunt pierzatori de suflete .
2.Astept de la neoprotestanti raspunsul ,eu nu traiesc in mijlocul lor ,dar vazand ca exista atatea secte si o totala lipsa de consens se vede ca bisericile voastre sunt cladite pe nisip.
La crez se spune clar : "Una sfanta ,soborniceasca si apostoleasca biserica "
Scriptura o putem studia si fiind ortodocsi ,dar studiul nu este egal cu trairea intru ortodoxie. Biblia o poate studia si un ateu ,dar sa citesti Biblia in duh ,adica sa te rogi inainte sa te lumineze SF.Duh sa o intelegi este cu totul altceva. Poti sa citesti Biblia si sa te minunezi cate adevaruri contine ,Hristos graieste pentru noi chiar in aceste momente.