Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Era vorba despre coruptibilitate și decădere, iar acestea nu se aplică întregii Biserici, cum ne acuzai că am crede noi.
|
Foarte bine atunci explica din punct de vedere istoric și biblic momentele în care Biserica a început să fie coruptă:
adică:
să o luăm din punctul de vedere al doctrinelor adventiste care au "reinstaurat adevăarul biblic":
Adică
1 Prezintă care a fost momentul în care crestinii nu au mai cinstit adevărata zi de odihnă: sâmbăta
2. Care a fost momentul în care creștinii au început să folosească icoane pe post de idoli cum spuneți voi
3. Care a fost momentul în care creștinii "au deviat" de la învățătura "sănătoasă" pe care aveau să o reinstaureze adventistii tăi consund mâncăruri interzise
4. Care a fost momentul în care creștiniI au început să creadă în doctrina "păgână" cum spuneți voi a nemuririi sufletului
ȘI MAI PRESUS DE TOATE AȘTEPT SĂ ÎMI ADUCI ARGUMENTELE BIBLICE ASUPRA CORUPERII "PARȚIALE" A BISERICII ȘI A FAPTULUI CĂ ADEVĂRUL DEPLIN A FOST REINSTAURAT DE SECTA ADVENTISTĂ ÎN AMERICA SECOLULUI 19. SUCCES
EU REIAU ARGUMENTELE BISERICII LUI HRISTOS:
Matei 28.19-20 “învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la SFÂRȘITUL VEACULUI. Amin.
Așadar Hristos va purta de grijă Bisericii sale TOT TIMPUL, nu scrie nicăieri că trupul lui Hristos, Adică sfânta Biserică va funcționa în primul veac apoi va fi coruptă până în veacul al 19-lea când se vor naște diferite secte care “să o reformeze”.
Col 1.18 “Și El [Hristos] este capul trupului, al Bisericii; El este începutul, întâiul născut din morți, ca să fie El cel dintâi întru toate. ”
Efeseni 3.21 „Lui fie slava în Biserică și întru Hristos Iisus în toate neamurile VEACULUI VEACURILOR. Amin!”
1 TIm 3.15 casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp și temelie a adevărului.