Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 17.12.2009, 11:13:15
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

tricesimusseptimus si valy72001, este incredibil cata ilogicitate pot avea unii oameni. Voi insasi spuneti de reformularea Legii Vechi, de noua lege a lui Hristos, de implinirea si luarea sfarsit a Legii Vechi, si tot ramaneti la tinerea sabatului. Este senzational. Voi adventistii, daca luati un capitol sau o tema anume, sunteti in stare sa descoperiti cele mai profunde intelesesuri si adevaruri (ceea ce e bine, totusi); insa, cum le puneti toate laolalta, in intelegere unitara, rezulta un sofism.

Inca o data, multumesc tricesimusseptimus, pentru lamuririle tale, si tie, valy72001, care ai furnizat un material potrivit, toate acestea lucruri nu au facut decat sa... demonteze, practic, sabatul, ca lege veche a evreilor. tricesimusseptimus, te-am adus exact unde am vrut, cu deosebirea ca nu mi-a reusit pe deplin, dat fiind ca tu nu mi-ai raspuns concret de ce nu esti crestat la putzuca.

danutz si dani si alti dani: nu are rost sa incercati sa ii contraziceti; lasat-i sa se contrazica ei insasi. Daca nu ma credeti, cititi ultimele lor doua posturi, mai ales cel al lui valy72001. Contine un material suficient pentru demontarea unei zile de odihne nedesavarsite pana la Hristos.

19căci Legea n-a făcut nimic desăvârșit - și pe de alta, se pune în loc o nădejde mai bună, prin care ne apropiem de Dumnezeu.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!

Last edited by moshu; 17.12.2009 at 11:16:11.