Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Ce să vă fac, daca n-aveți odihnă...
|

Asta e amuzant!
Citat:
Pentru că Domnul Hristos a desființat aceste jertfe sângeroase prin jertfa Sa.
trebuie să știți că legea talionului a fost desființată de la Domnul Hristos încoace.
|
Asta nu e amuzant... Aici te-as intreba la fel cum m-ai intrebat si tu pe mine: unde scrie asta in biblie, sau cand o spune Iisus? (Vorbesc de jertfe) Voi, adventistii, tineti Biblia, nu? Ceea ce am scris mai sus, legile acelea de jertfe, erau porunci date de Domnul (porunci care eu cred ca sunt vesnice, nu?). unde scrie in Biblie ca a zis Domnul ca acestea sa nu le mai tineti? Ce autoritate a sters vesnicia acestor porunci?
Citat:
Dacă o înțelegeți v-aș pune întrebarea de ce țineți în continuare o serie de rânduieli ce chiar țin de acea "lege veche"? V-aș pune-o... da nu v-o pun să nu fiu off topic...
|
Pune fiule, caci raspundem bucurosi ca noi pretuim Vechiul Testament, prin umare au ramas unele ramasite de ritualuri din el, si ca prin Vechiul Testament il intelegem noi pe cel Nou. Dar... voi de ce nu il pretuiti si respectati, macar ca spuneti contrariul chiar pe fata? Inca nu mi-ai raspuns de ce nu tineti poruncile scrise de mine mai sus...