View Single Post
Vechi 16.12.2009, 11:09:34
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

ADHD este o boala degenerativa?? Eh.
Unii spun ca vaccinurile pot provoca autismul, dar de ADHD nu am auzit.
In fine, desi cred ca toata lumea pe care o cunosc a fost vaccinata, nu cunosc pe nimeni cu autism, deci chiar sa fie o mica sansa, tot i-as vaccina pe copiii mei, cand o sa ii am.

Cred ca exagerezi...Medicina are intr-adevar limitele ei. Nici pe bunica mea nu au salvat-o, le-a luat o luna si ceva sa ii dea un diagnostic foarte grav, si apoi nici pe de parte nu au vindecat-o, nici macar ameliorare, intr-un final a murit dupa 3 luni. Sigur, inca sunt suparata pe chestia asta, sigur unii medici sunt cam incompetenti, altii nesimtiti. Dar sunt si boli foarte grave, care evolueaza in legea lor, care nu raspund la tratamente...asta nu inseamna ca tot ce inseamna medicament sau terapie este aiurea.

Cat despre febra dupa vaccin. Sigur ca o sa fie. Dar e temporar. Si la cat de mila iti este ca are febra si il doare capul dupa un vaccin, cat de mila ti-ar fi daca ar face poliomielita care are efecte permanente permanente si invalizante? Sa vezi atunci durere si diperare... Sau daca baiatul tau face varsat de vant sau mai stiu eu ce alta boala pe la 14-15-16 ani si ramane steril pe toata viata...Cum ar fi? Sau altele. Mai bine sa multumim lui Dumnezeu pentru ce ne-a dat.

Si eu merg la medic doar daca simt ca-s pe moarte, poate nici atunci daca e o simpla raceala. Nu din dispret fata de medicina, ci fiindca sunt tanara si nu am avut niciodata probleme serioase de sanatate.

Apoi siteurile anti-vaccinare sunt in general conduse de oameni dubiosi care sunt impotriva multor alte lucruri...oameni care nu au o pregatore in imunologie, dar isi permit sa raspandeasca tot felul de zvonuri si frici fara nici un scrupul.

Last edited by Noesisaa; 16.12.2009 at 11:12:39.
Reply With Quote