View Single Post
Vechi 14.12.2009, 18:45:51
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
Eu nu asta am inteles din intrebarile tale:

pentru adventisti si restul sectelor:
De ce nu sarbatoriti nasterea Domnului nostru Iisus ,care sunt motivele ?
de ce este vazut bradutzul de Craciun cu ochi rai ?

Am incercat sa raspund curiozitatii tale, dupa care mi-au fost sublinitate anumite vorbe ... si uite asa, din una in alta ... in general, daca nu vrei sa vezi exact ce vrea sa spuna celalat, si scoti doar vorbe din context ... lucrurile degenereaza ...
De exemplu, eu nu am spus ca Ortodoxia m-a oprit de la adevarata cunostere si traire a lui Dumnezeu , asa cum spune Costel.
Si da, respunsurile le caut si in oameni ... Si nu am spus decat ca cei care erau la un moment dat in preajma mea, nu m-au convins ... nu am dat vina pe o intreaga ortodoxie ...
Si, dupa cum am mai spus... figura centrala a crestinismului ESTE ISUS CRISTOS! Maria nu ar fi devenit Preafericita, apostolii ar fi ramas niste anonimi pescari, sfintii ar fi continuat sa rataceasca ... daca nu ar fi fost Hristosul. Caci "din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile"
tu crezi ca ai dreptate ,eu gandesc ca ortodoxia este dreapta credinta ,nu despre asta era vorba ,pot spune ca acele doua intrebari sunt de natura personala ,si am crezut ca dc intreb aici,ii pot intelege pe cei pe care vreau si incerc sa ii inteleg ,dar inca o data mi s-a demonstrat ca ar trebui sa stau in banca mea si sa nu mai incerc sa inteleg nimic !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote