Citat:
Vrei sa creezi alt topic sau sa te duci la unul deja deschis? Ca sa nu fim prea off topic cu problemele Simonei.
|
Fani, Simona isi pune problema inclusiv din punctul de vedere crestin asupra inceperii vietii sexuale, deci nu cred ca ce am scris eu mai sus e off topic.
Citat:
Ele nu sunt cu adevarat crestine, sunt de altfel inspirate de o anumita morala catolica scoasa de la naftalina (pentru ca la ei s-au mai schimbat lucrurile acum, in ciuda declaratiilor papei)
|
Atata timp cat sunt propovaduite de preoti, nu prea conteaza de unde au venit. Cam cati oameni din cei care merg la biserica stiu ce e ala platonism? Sau cam cati crezi tu ca il citesc pe Evdokimov Chestia asta cu "nu sunt cu adevarat crestine" e ca aia cu "un crestin adevarat nu ar face asta". Ambele ilogice, ambele cad sub chestia de mai jos:
http://en.wikipedia.org/wiki/No_true_scotsman
Citat:
daca s-ar casatori,nu s-ar mai infecta(in afara de transmiterea prin seringi infectate sau de la mama la fat).Din cate stiu,pt casatorie ,ti se cer analizele.
|
Si ti se pare normal sa te casatoresti doar ca sa poti face sex cu o persoana?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|