View Single Post
Vechi 12.12.2009, 21:36:33
viviana's Avatar
viviana viviana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2007
Locație: undeva...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexya89 Vezi mesajul
de exemplu eu o sa fiu o politista...credeti k.mi va afecta mult asta?...mai ales k voi intalni mai mult lume rea,infractoare voi trai printre lumea pacatoasa si stiu k posibil sa ma afecteze asta cum voi face sa fac bine?sa ii indrum crestineste...stiu k am o cruce grea k toti de altfel,dar nu stiu cum sa ma pregatesc k sa o duc spre binele tuturor?...cum tb sa procedez k sa nu.mi pierd si eu credinta pt k sunt multe ispite...e un mediu stresant si complikt,dar eu vreau sa fiu o politista kre apara intradevar drepturile omului si apara integritatea lui:D...
Draga Alexia, nu iti va fi usor...dar se poate si nu uita ca plata ta va fi mare daca reusesti sa iti pastrezi sufletul curat. Iti vorbesc pentru ca stiu ce spun si mai ales pentru ca si eu sunt inspector vamal, coordonez si activitatea unui intreg birou, am ceva vechime, mai mult de 10 ani,si crede-ma ca daca tu il iubesti pe Dumnezeu , si te duci la Sf. Liturghie, te marturisesti, impartasesti , nu are de ce sa iti fie greu. Ispite vor ,fi in sensul ca ai sa incepi sa cunosti sufletul oamenilor care nu sunt tocmai unii din ei curati, dar daca tii dreapta credinta o sa fie bine. Citeste cat poti de des Acatistul Sf. Mina care este patronul politistilor, o sa te ajute.Daca le fai pe toate acestea Dumnezeu te va avea in grija Sa! Doamne Ajuta!
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele...,,[/SIZE]
Reply With Quote