Citat:
În prealabil postat de alexya89
aveti dreptate...ms de aceste vorbe ale parintelui...va da.ti seama ca nu scriu asa intr.un raport pe net e alta treaba...scriu mai repede dar vad ca sunt persoane care stiu sa critice si asta...eu nu m.am gandit la scris knd am zis astea ci la sens la suflet...pe acela tb sa punem pret nu?nu pe exteriorul de care de multe ori ne lasam atrasi....mai intai voi lucra la un post si voi cunoaste tot felul de femei batute barbati scandalagii,accidente,e o munk complexa dar si periculoasa,dar sper k bunul Dumnezeu sa ma intareasca sa le trec cu bine pe toate...
|
Munca pe care o vei face pe lângă faptul că îți va da posibilitatea să fii un om drept te va ajuta să cunoști cazuri sociale deosebite care au nevoie de ajutor iar tu ca o creștină adevărată, în taină ,prin biserică și cu ajutorul organelor în drept vei putea face mult bine.
De asemenea te vei putea ruga la Dumnezeu pentru oamenii certați cu legea sau pentru acei pentru care nu se roagă nimeni .
Toate acestea sunt plăcute lui Dumnezeu.Cunosc persoane care fac această muncă și sunt creștini-ortodoxi practicanți.Lumea îi respectă foarte mult.
Îți doresc să devii o polițistă desăvârșită.