Ha ha ha...
Ce prostii pe capul lor!!! Auzi ma... Romania Capitala Terrei!!! Ho ho ho ho .... ce misto, ba fratilor. La ortodocsi le place. Marsavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ............................... Daca era o mustrare pentru Romania o respingeau fara sa mai stea pe ganduri. Dar oricum ei or inventat profetia lui satana!!!!!!!!!!!!!!!!............................ ..................... Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............ ereticii!!!!!!!!!!!!!!!........................... .................. Ce amgire pe capetele lor seci............................ De unde vremuri bune peste Romania, cand peste tot globul vin urgiile lui Dumnezeu pentru pacate...................................????????? ????????? Vai de capul vostru chel de intelepciune divina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................... ..... Cercetati Biblia si o sa vedeti ca nu va fi asa cum profeteste pseudonimul Sadu Sundar Singh................ Credeti Biblia apoi cercetati profetiile, apoi vom mai discuta....................... Ce greu e sa crezi Biblia, dar profetiile amagitoare a lui satan cat de usor..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iadul va papa ba credulilor, needucatilor, analfabetilor, inapoitilor, .............!!!!!!!!!!!!!!!...................... ereticilor, ateilor, necrestinilor, cretinilor, bolnavilor, suferinzilor, etc, etc,...................................... Vai de cei care cred asa ceva, eu cel putin nu cred asa ceva. As vrea multe sa va spun, dar ma tem ca voi fi amendat de administratorii situ-lui....... In fine ce sa mai spun,sa consum literele de pe tastaura pentru niste dobitoace, psihopati, constipati, etc......!!!!!!!!!!!... Nici vorba.... ..............
ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho.................. si etc.............................
|