Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 11.12.2009, 18:24:40
Order66 Order66 is offline
Member

Data înregistrării: 08.12.2009
Implicit

Citat:
sau vazand nimicnicia mea
Exact in asta consta religia,creearea unui sentiment de vinovatie permanenta si de supunere fata de dumnezeu.
Citat:
am nadejde si cred in Dumnezeu
Again?CUm poti avea nadejde intr=o persoana care a omorat atatia oameni in VT(si in NT) si care a facut atatea crime oribile?

See more at www.evilbible.com

Citat:
boale
Se zice "boli",plurarul cuvantului "boli".

Citat:
Deoarece nimeni nu este care sa nu aiba necaz, fiecare sa faca in asa fel, sa-l rabde cu bucurie
E cumva un sfat?Sa rabzi necazurile cu bucurie?
Cand iti moare cineva,tu te bucuri?IN termeni crestini,da,pentru ca persoana aia e acum in rai.In termeni umani,e oribil.
Nu,jenibil e mai potrivit.

Citat:
le primesc ca din mana Domnului, bucurandu-se
Cineva care se bucura de un necaz,oricare ar fi acela,are o minte bolnava.
Citat:
iar cand nu au necazuri se mahnesc mult si se amarasc, socotind ca Dumnezeu i-a parasit,
Deci,daca te iubeste mult Dumnezeu,primesti multe necazuri?

Penibil.
Citat:
Si cati urasc Crucea se aseaman cu diavolii, care numai vazand-o fug.
Crucea a fost un instrument de tortura folosit de romani,la fel ca roata,scaunul de scufundare,taurul(sau vitelul,nu mai stiu ce era),Fecioara de fier,pendulul si alte nstrumente groaznice.E normal ca atunci cand te gandesti la cruce ca la un instrument de tortura,sa te ingrozesti.

Citat:
Si fiindca n-o iubesc, urmaresc voile lor, vietuind ca niste dobitoace necuvantatoare.
Vrei sa zici ca suedezii,japonezii si toti ateii si agnosticii care isi traiesc viata normal sunt niste dobitoace necuvantatoare?
Hai ca asta-i culmea tupeului,dupa parerea mea.

Citat:
Cand le vine vreun necaz, se plang si hulesc, nesocotitii, si se silesc sa se scape de ce nu pot.
Oamenii rationali nu dau vina pe zei pentru necazurile din viata lor.Fiecare lucru are o explicatie logica,ce nu trebuie inlocuita cu "Dumnezeu".Ei "nu hulesc ",ci se ridica pe picioarele lor si merg mai departe,isi rezolva necazurile,nu cad in genunchi si se roaga de Dumnezeu sa rezolve problemele.
Citat:
Din aceasta pricepem ca necazurile sunt bine placute Domnului,
Dap am vazut,ceea ce am postat eu mai sus :D

Citat:
iar celor ce ne necajesc, sa le multumim, precum a facut Domnul, numind pe Iuda prieten al Lui cand l-a vandut cu sarutare, ca sa ne dea noua pilda, sa avem ca pe niste prieteni pe cei ce ne gonesc, ca cei ce sunt unelte ale mantuirii noastre.
Sunt curios,daca cineva vine la tine si te injura sau iti da un pumn,asa ca vrea el,tu ce faci?
Ii zici sa iti mai dea un pumn?
Sau ii zici sa inceteze?
Sau il iei la bataie?

Daca vine unu' la mine si imi zice o injuratura pe un ton serios,io ori ii zic sa-si bage mintile in cap,ori il iau la bataie.Bineinteles,cand situatia o cere.Oh,si se numeste autoaparare.
Citat:
precum vedem la bolnavul care uraste doctoriile si nu primeste pe doctor.
Orice om care renunta la doctorii in favoarea altor tratamente alternative e dezaxat si dus cu pluta.Fara suparare,dar oamenii de stiinta zic ceva,dupa ce au facut nu stiu cate experimente si fac medicamente ,si noi ne ducem sa ne rugam zeitei isis sau facem bioenergii?

Citat:
mania Lui Dumnezeu,care poate fi chiar maine.
Eu tot nu inteleg cum un zeu atotiubitor se poate mania?Eu stiam ca cu cat esti mai bun,cu atat te manii mai putin si mai greu.Ma asteptam ca la cineva atotiubitor sa dispara mania complet.

O sa dau si raspunsurile la filmul ala cat de curand.
Reply With Quote