Draga Cristy,daca sotul tau vorbeste cu fete pe mess asta trebuie sa-ti ridice un mare semn de intrebare....inseamna ca nu il asculti cat trebuie, nu prea este comunicare intre voi.
Incearca sa vorbesti cul el mai mult si sa ai spui ceea ce te nelinisteste. Cu cearta si respingere nu rezolvi nimic ci il indepartezi mai tare. Daca il iubesti si vrei sa-l pastrezi langa tine, incearca sa iti stapanesti gelozia si sa vorbesti cu el cu calm. Stii vorba aia: Vorba dulce mult aduce. Daca stii cum sa procedezi il poti face chiar sa-ti marturiseasca atunci cand mai greseste. Sa nu-i spui ca ai intrat pe e-mail-ul lui,ca barbatii reactioneaza foarte urat cand vad ca nu ai incredere in ei, si se simt controlati. Iti vorbesc din proprie experienta.
Asa era si sotul meu, vb pe mess cu fete si nici mie nu imi placea asta, ma deranja foarte tare.Insa acum 3 luni a murit. Si sincer iti spun, ca acum mi-as fi dorit sa stea in fiecare zi pe mess si sa vorbeasca cu 100 de femei dar sa-l am langa mine....
Traieste fiecare zi langa sotul tau ca si cand ar fi ultima! Si nu lasa sa se destrame iubirea voastra de la asa neinsemnate lucruri. Important este ca tu esti aleasa lui si sa te iubeasca, sa fie alaturi de tine, sa-ti vb frumos , sa te alinte, sa-ti spuna cat de mult te iubeste....asta e important. Daca le face pe toate astea,nu ai de ce sa-ti faci griji.Fati-le atunci cand vezi schimbare in comportamentul lui fata de tine. Sper ca ti-a putut fi de folos sfatul meu si-ti doresc multa fericire alaturi de sotul tau!
|