View Single Post
Vechi 01.03.2007, 15:02:53
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Am inteles Pet acum ce ai vrut sa imi transmiti . Dar in acel moment eu asa am zis ,' Olavi , ce facem ? Cati or fi ? Cu ce il bat ? Cine ne apara ? Doamne ce sa facem ? 'Pet in acel moment de panica asa gandeam . Au fost batai si mai dure , cu sabii , cutite ,chiar langa blocul meu si asta la putin timp dupa scandalul cu fiul meu . O vecina m-a sunat la usa si mi-a zis " katy este bataie afara ' Doamne , cand am auzit acest lucru ,am coborat asa cum eram ,desculta ,crezand ca fiul meu este iar batut . Pet , iti dai seama ca acest lucru m-a marcat mult ? Dupa terminarea scandalului ,fiul meu a fugit printre blocuri ,ca acesti trei infractorii fugeau dupa el sa-l bata din nou . Au venit pana in fata blocului nostru si il asteptau aici . Vecinii mei din bloc stiu acest lucru ,i-au vazut , dar Politia din Petrosaniu nu au dorit sa vina sa cerceteze acest fapt . Au preferat sa creada minciunile infractorilor si a martorilor mincinosi ,pe care i-au angajat sa minta . Ca acest Argeseanu a picat inconstient , in urma lovituri date inspre el ,de fiul meu . Au asa de multe variante ale minciuni lor , ca momentul loviturii are vreo 13-14 variante . Ba ca era in picioare , ba ca se apleca dupa bata ,ba ca isi indrepta corpul , ba ca a ferit mainile , ba ca era peste sotul meu , ba ca era in brate la o martora mincinoasa . Dar cea mai mare minciuna este varianta procurorului ,care spune ca Argeseanu era peste sotul meu si in acel moment fiul meu l-a lovit miseleste pe la spate si ca acesta a cazut inconstient .Daca ar fi fost asa ,cum a constata dansul , atunci cum a mai iesit sotul meu de sub Argeseanu ? Ia zi Pet ? Nu inteleg de ce Justitia nu a vazut acest fapt . Noi si martorii nostri avem o singura varianta si acea este ca , infractorul Argeseanu , dupa ce l-a batut pe fiul meu impreuna cu cei doi frati Geonea , ne-au atacat pe noi ,vazandu-ne ca aveam o bata in mana . Noi mergeam catre Politie . Primul a fost lovit sotul ,apoi eu . Dupa ce am fost eu batuta ,sotul meu l-a apucat de haine si i-a zis ' Nu iti este rusine sa dai intr-o femeie ? ' Au cazut pe ciment . Infractorul Argeseseanu a fost tras de pe sotul meu de un barbat apoi acesta se indrepta catre fiul meu , acesta fiind la circa 5-6 m de locul in care a fost cazut Argeseanu cu sotul meu . Cineva i-a strigat ' Andrei vezi ca vine Kioma ,' Andrei s-a rasucit si a lovit o singura data la voia intamplari , fara a sti unde a lovit . Acesta nu a cazut inconstient ,ci a fugit dupa noi ,asa cum am mai scris .
Acest fapt a fost spus de toti martorii nostri verbal si asa cum a fost masluit dosarul ,tot iese acest adevarar din declaratiile martorilor nostri . O singura varianta .
Reply With Quote