View Single Post
Vechi 08.12.2009, 22:54:17
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Au facut Romania sau Serbia sau Bulgaria sau Grecia sau Bulgaria vreun razboi de cucerire?
Au umblat aceste tari sa isi faca imperii,au umblat aceste tari sa se duca sub inselarea dracilor sa prigoneasca pe sarmanii de prin America,Africa sau Asia sa le ia pamanturile date lor de preabunul Dumnezeu si roadele de pe acele pamanturi?
Nicidecum.
Sa-ti aduc aminte de razboaiele balcanice care s-au intamplat cu mai putin de 100 de ani in urma in care Bulgaria, Romania, Serbia si Grecia s-au batut intre ele? Pentru teritoriu? Ai uitat de Imperiul Bulgar? Pana in ziua de azi Bulgaria si Grecia nu se inteleg asupra statutului Macedoniei.

Da, asa de buni suntem noi astia din Europa de Est, ca vezi, noi nu ne-am dus in Africa si Asia sa ii batem pe saracii de acolo. Problema este ca sa fi vrut nu puteam din diferite motive. Oare daca Tarile Romane aveau alta pozitie geografica, mai aproape de Oceanul Atlantic, cum sunt Marea Britanie sau Olanda, mai multa pricepere in ale marinaritului si luptei, oare n-ar fi avut tentatia sa ia si ele o bucatica acolo de Africa sau America? Oare?

Asa imi e si mie usor sa spun: ce buna sunt eu ca nu am omorat pe nimeni in viata mea! Si nici prostituata nu am fost! Ce grozava sunt@ Dar am fost pusa in situatia asta? Am avut parte de un context si o educatie de asa natura incat sa ajung criminala sau prostituata? Nu. Deci ce rost are sa ma laud cu asa ceva?
Reply With Quote