Citat:
În prealabil postat de antoniap
Si ce propui in loc? Educatie sexuala? Binefacerile drogurilor? Credinta in Lucifer?
Cred ca ti-ai schimbat de cateva ori numele pentru a interveni in aceasta discutie pentru a da impresia ca sunteti mai multi. Crestinii au dreptul la o educatie in conformitate cu aspiratiile lor. Intr-o tara majoritar ortodoxa si dupa 50 de ani de comunism, copiii crestinilor trebuie sa beneficieze si de hrana duhovniceasca oferita de persoane pricepute. Crestinii, care contribuie cu importante sume la bugetul de stat, au dreptul la un sistem de invatamant care sa le apere valorile.
A propune ca educatia religioasa sa se desfasoare strict in spatiul privat inseamna a-i prigoni pe crestini. Nu suporti crestinii? Ocoleste-i. Iar daca chiar simti nevoia sa-i atragi sa-ti urmeze exemplul, afla ca ti-ai ales o ocupatie paguboasa a carei valoare o vei afla cand vei trece la cele vesnice.
Nu tot ce e modern este si folositor.
|
In primul rand, n-am pomenit nimic de educatie sexuala sau de droguri. Si de ce crestinii cand au o discutie in contradictoriu il pomenesc pe Lucifer? Whatever...
In al doilea rand, sunt doar eu, nu mi-am schimbat numele sa par ca suntem mai multi.
In al treilea rand, a scoate religia din scoli nu inseamna prigonirea crestinilor. Valorile morale trebuie invatate de la parinti nu de la scoala. Scoala invata nu educa! Si de cand pot fi copiii crestini sau musulmani sau budisti? E ca si cum ai zice copil liberal sau marxist sau copil social-democrat. Credinta ar trebui sa se formeze la maturitate, cand ai discernamant.