...Deasemenea nu detin nimic...Cu toate astea, nu m-am suparat niciodata pe Cel de sus, principalul meu exemplu in viata fiind o pilda(a carei nume l-am uitat) despre un om care a ramas si fara avere si fara familie si bolnav dar nu vroia nici in ruptul capului sa renunte la credinta...Deasemenea si ceilalti membri ai familiei mele au probleme similare...Sa fie vreun blestem ori sa platim pentru pacatele predecesorilor nostri?
Se poate sa fie omule...ai avut viata grea!

O sti el Dumnezeu ce are a face cu tine...pe omul acela de care zici este mentionat in Biblie si se numeste Iov...O sa ma rog si eu cum pot sa te ajute!...Dreptul Iov...l-a incercat Dumnezeu cu toate si nu si-a lepadat credinta...din om cu mare avutii,cu sute de argati,multi copii,o sotie credincioasa l-a incercat Dumnezeu luandu-i tot sa vada daca nu ar avea toate bunatatile ar mai avea credinta...si in final ramana Iov fara nimic:copii morti,slugi,vite,avere si cu raie....Dar Iov tot nu si-a pierdut credinta,s-a ridicat din genunchi si a strigat la cer: Domnul a dat,Domnul a luat,fie numele Domnului binecuvantat!