Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Eu m-am referit la alt aspect aici ! Făcându-te că nu cunoști limba , ești într un fel "complice" avarității lor și mult mai mult de atât. Poliția ? Hm, da , ai dreptate. De curând mi s-au furat capacele de la Logan , și am anunțat patrula . Stimabilii polițiști m-au sfătuit că ar fi indicat să-mi pun o cameră de supraveghere într un pom , pe undeva pe acolo în perimetrul parcării . Culmea parcarea o plătesc anual la primărie ,plus impozitul la mașină ! ! ! Halal poliție . . . , halal primărie . . . !
|

vaaai nu mai pot de ras, si ai urmat sfatul stimabililor?
Nu as zice ca e neaparat un fel de complicitate de genul celei de care vorbesti tu, dar stii cum e...atata timp cat nu furi, nu dai mita ci doar stii ca politia din tara respectiva e si mai saritoare decat e...pe anumite criterii, nu vad nicio greseala.
Politia din strainatate oricum nu e deranjata si nu se ofuscheaza in momentul in care i se cere ajutorul...asa ca, na, eu nu vad nicio problema.
Hai sa fim sinceri , tie nu ti-ar place sa te serveasca cineva mai repede decat ar face-o in mod normal...si doar cu mai multa buna vointa!!?