continuare
domnule, dar bine ca n-au mai avut ce zice ziarishtii ca imi creau asha o stare de disconfort sufletesc, ma uimea cum puteau specula transformand albul in negru shi amarul in dulce, ca mereu imi venea sa le zic ca mai baietzi, de ce mintzitzi cu atat nerushinare? pe cine vretzi sa pacalitzi shi pentru ce? dar m-am obijnuit sa nu mai ashtept nimic de la nimeni, ashtept ce ashtept numai de la Dumnezeu daca nu ma uita... ca practic ma intreb de ce sa-shi aminteasca de mine pacatosul? sau eu nu imi amintesc de el doar cand imi ajunge cutzitul la os?... deci m-am linishtit fiindca am vazut cum neputincioshi n-au mai avut cum sa ne convinga ca geoana ar fi raul mai mic deci le-a eshuat pana shi lor tactica satanizarii lui Basescu, shi iata au cazut ei singuri in groapa pe care au sapat-o cu toate acuzarile shi crizele shi scandalurile produse de ei ca apoi echipa din umbra sa se emane la ciolan shi la aducerea linishtii... frontul salvarii natzionale... frontul rushinii... rushihienii defapt...
ca au venit ca sa ne spuna ei dupa ce au capturat shi confiscat revolutzia de la Bucureshti shi iata ca shi pe aia din Timishoara ca s-o imparta ei, dupa ce au confiscat stanga romaneasca creshtina aratandu-se continuatori ai stangii creshtine romaneshti, sa ne spuna ei noua iarashi dormitzi linishtitzi, shi din TVR ca acolo e exact ca in '89, nu s-a dat nimic, iar noi auzeam pe vremuri adevarul de la europa libera asha cum aflam azi adevarul de la Nashul; deci sa dormim linishtitzi shi impaciuitzi ca vantu shi voiculescu shi TVR se ocupa de sufletul dumneavoastra, shi multzi altzii la fel, ca am folosit numele nu ca sa acuz ci asha in mod emblematic pentru ce se petrece in romania, zic shi eu ca Basescu, dar el sarmanul incerca sa tzie locul presei ca la noi presa a fost de multa vreme capturata, confiscata caci iata ca de la inceput din 89 au shtiut ei pe ce sa pui mana mai intai... pe uneltele de raspandire a minciunilor aruncate de la tribuna clubului de pacalici de catre isarescu-iliescu shi altzii... ca iata ca baietzii shjmecheri v-au facut televiziuni moderne de unde sa putetzi printre shtiri sa scuipatzi linishtitzi sau nelinishtitzi shi disperatzi, nu mai shtiu, in chelia lui Basescu shi Boc, Coposu shi Cornea, Ciorbea shi Remesh... shi fireshte in revolutzia romana shi in stanga creshtina romaneasca a lui Horea, Pintea, Iancu, Tudor sau primministrul Iorga, pus de Carol al II-lea cica dicatatorul... sau aia de stanga adevaratzi de sub ceaushism, muncitorii de la Brashov sau minerii care l-au intampinat cu pietre pe ceaushescu... sau creshtinii de prin inchisori sau politicienii shi oamenii de cultura haituitzi shi batjocuritzi shi cenzuratzi; dar asta e treaba lor ce fac, fiindca-s particulari, televiziunile astea, dar ma intreb de ce shi TVR care e de stat, stat democratic a dat tot pe invers? de ce a tacut shi a dat pe invers? chiar sa nu fi avut nici un car de filmare in nici un orash? nici in Timishoara, nici in Brashov, nici in Targovishte, nici in Bucureshti? sau sa fi fost totzi pdl-ishti in piatza? cand eu am vazut acolo tot felul de batrani shi tineri shi boschetari sau copii ai strazii care n-aveau nimic in comun cu politica shi un singur pedelist cu barbishon ce era lipitor de afishe deci era firesc sa fi fost tot-timpul pe strada... sau ei precis nu sunt oameni? ei nu merita a fi datzi la shtiri? a, da, ei fac scandal shi sparg vitrinele... shi urineaza prin pietze... da-da...intzeleg... democratzia in TVR e doar pentru cei ajunshi la ciolan de 20 de ani... intzeleg... incep sa cam intzeleg despre ce fel de stanga moderna shi europeana vorbesc ei... aia cu fatza umana... aia care naiv ranjeshte la noi cu insolentza... aratandu-se distrat ca a fost prinsa la copiat... poi de la fidel castro shi cheghevara? de la lenin shi trotzki? de la piratzii din caraibe? de unde invatza ashtia despre stanga? poi ei n-au priceput ca la noi defapt stanga aia de jos e defapt dreapta, ca la noi poporul a facut dreptate de la Dumnezeu mereu ca n-a fost cine nici sub cele mai mari imperii ale lumii shi nici acum cand zice-se ca justitzia e independenta... poi sigur, e independenta de actul de dreptate, e complet in afara Lui...
da, cred ca trebuie sa ieshim din ura, sa ne spalam hainele in sangele Mielului shi sa mergem la vot senini daca mergem... sa iertam totul din toata inima shi sa votam cu cine vrem shi cu cine iubim... sa lasam ura shi judecarea asha cum ne zice parintele Papacioc... sa avem o clipa de trezire shi iertand shi daruind v-om dobandi... Imparatzia Cerurilor... ca daca nu iert pe totzi in afara de isarescu-iliescu simt ca am sa explodez...
Multzumesc Domnului ca Basescu a rezistat la atata ura shi infierare... mai are un pic shi Dumnezeu va decide... fireshte daca nu cumva se vor gasi la butoane "baietzii buni" sau pe la urne, asha in noapte, ca sa voteze ei asha cum au scos in sondaje shi in exitpolluri... ca doar pentru ce sunt sondajele decat sa manipuleze cu trebdul shi sa credibilizeze furtul alegerilor... aratandu-ne mereu ca daca sunt voturi furate, asta e ceva minor... neglijabil... nu conteaza... bine ca se manipuleaza...
poi atunci de ce ne miram? dar sa iertam... sa iertam... ca altfel la munca, la munca, la munca asha cum zicea domnul Geoana...
Last edited by vsovi; 04.12.2009 at 11:52:18.
|