Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cum ramane cu celelalte forme de hepatita (se pot lua chiar si de la un sarut!), cum ramane cu bolile venerice sau chiar SIDA?
Este un vaccin si pentru ele?
|
Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu Alin. Si inca continui sa o pun. Acum 3 ani am aflat intamplator ca am hepatita B. Pe vremea aceea nu stiam ce inseamna aceasta boala.. In timp am aflat...
Am reusit sa inteleg gravitatea bolii si pericolul public pe care il reprezinta un purtator de virus. Problema (bine pusa si de tine

) este ca, multi nici nu stiu ca sunt infectati!!
De ce nu se canalizeaza timpul si banii spre acest tip de boala care este mult mai raspandita???
De ce nu se introduc in analizele obligatorii
SI aceste teste hepatice??
Recent o asociatie a demarat o petitie in acest sens. Nu s-a obtinut nimic!! ba mai mult au fost zeci de comentarii pline de "reclama" la tot felul de produse si de forumuri.
Cu durere am inteles
realitatea.
Nimanui Nu-i pasa suficient de mult ca sa sa lepede pe sine pentru a ajuta pana la capat semenul. Mereu vor fi puse inainte interesele si orgoliile proprii.
M-ai intrebat de unde atata respect ptr Prof Streinu Cercel? Iti dau un raspuns simplu.
Il apreciez si respect pentru ca a reusit sa faca ceea ce eu nu am reusit niciodata! Sa ajunga medic!
Fie si numai pentru asta il respect!
Ca sa nu mai spun de cartea „Totul despre hepatite și virusurile hepatice”. care mi-a fost de real folos. Cel putin mie personal, mi-a folosit ffff mult.
Intr-o lume in care nimeni nu are rabdarea sa stea sa iti explice (ca sa si intelegi!!) ce inseamna acesta boala, el a facut-o. Prin aceasta carte.
Pentru acesta ii multumesc!
Si tie... iti multumesc ca m-ai sprijinit moral.

Bucurie!