Citat:
În prealabil postat de konijiro
De ce spui ca e promovat fals?
|
1. Pentru ca legatura deterministica intre virusii respectivi si cancerul de col este indoielnica.
2. Nu este demonstrat faptul ca vaccinarea unei parti nesemnificative din populatie impotriva celor 2 tipuri de virusi diminueaza semnificativ pe termen lung incidenta cancerului.
Normal de altfel, deoarece cancerul de col are o evolutie de cca. 20 ani.
De ce nesemnificative? Pentru ca vaccinarea intregii populatii (inclusiv masculine asa cum se cere) ar avea costuri exorbitante, nepractice si nejustificate de incidenta cancerului de col, evaluata realist in raport cu incidenta altor afectiuni.
Citat:
Faptul ca nu exista vaccin pentru alte boli transmisibile sexual nu invalideaza vaccinurile care deja exista. Poti sa fii sigur ca daca se putea, se facea vaccin si pentru astea, mai ales ca, asa cum ai zis, au incidenta mult mai mare.
|
N-ai fost atent. Invalideaza argumentul tau cum ca virginitatea nu este o solutie. Ba este, pentru cine are capul pe umeri, si nu prezervativul cum se promoveaza in mod fals si mincinos.
Citat:
Imi pare rau, dar argumentul tau nu sta in picioare.
|
Imi pare rau, dar argumentul TAU (virginitatea nu e solutia, ci vaccinul) nu sta in picioare..
Citat:
E destul de comun ca femeile, in ziua de azi, sa aiba cativa parteneri inainte de a se casatori.
|
De altfel si incidenta bolilor cu transmisie sexuala e ceva comun. Si handicapurile si decesele in urma lor, sunt ceva comun.
Oare vezi legatura intre una si alta?
Citat:
Si de multe ori, daca relatia e de durata mai lunga si exista incredere, se renunta la prezervativ.
|
Prezervativul nu e un argument, ci o protectie "placebo".
Nu cred ca nici un om inteligent si care iubeste totusi viata nu s-ar culca cu cineva care sufera de SIDA de ex. (sau o boala venerica sau de alta natura care se poate solda cu sechele grave), avand ca certitudine ca prezervativul il va ajuta sa evite orice consecinta neplacuta.
Tu ai face-o?
Citat:
Si problema cu virusul HPV e ca daca barbatul e infectat, habar nu are ca e. Asta e diferenta majora intre HPV si alte boli cu transmitere sexuala.
|
Ca si majoritatea femeilor de altfel. Un organism sanatos respinge in general virusul fara nici un tratament sau alte repercursiuni pe termen lung.
Citat:
Ca sa nu mai adaug si faptul ca exista posibilitatea sa te casatoresti perfect virgina cu un tip infectat.
|
Citat:
Statisticile arata, din cate am citit, ca Romania are cea mai mare rata de deces cauzata de cancer de col uterin, din Europa.
|
Minciuni.
Si cum ziceam mai sus, sa cauti referinte relative la incidenta altor forme de cancer sau chiar alte boli.
Apropo, stiai ca un vaccin ca sa fie considerat eficient ca masura de prevenire, se cere o acoperire de > 95% din populatie?
Ai facut un calcul cam cat ar costa vaccinarea HPV doar in Romania de ex.?
Raporteaza pe urma la decesele care pot fi evitatate astfel (in cel mai fericit caz) si compara cu cei care efectiv mor pentru ca nu exista bani pentru diverse tratamente care sunt (aparent) prea costisitoare. Nu si daca le raportam la costurile vaccinarii HPV.
Pe urma, sa-mi zici si mie cum ti-au iesit calculele.
Citat:
Nu am inteles cum o viata sexuala activa te mutileaza pe alte cai.
|
Nu o viata sexuala activa ci una dezordonata.