View Single Post
Vechi 03.12.2009, 17:20:11
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
In ceea ce privest vaccinul pt HPV, promovat fals ca fiind "impotriva cancerului de col", eu cel putin consider din ceea ce stiu despre problema in cauza, conside ca nu este necesar.
De ce spui ca e promovat fals?

Citat:
HPV e doar unul din riscurile unei vieti sexuale dezordonate (ca sa zic asa) si e chiar dintre cele mai mici.
Cum ramane cu celelalte forme de hepatita (se pot lua chiar si de la un sarut!), cum ramane cu bolile venerice sau chiar SIDA?
Faptul ca nu exista vaccin pentru alte boli transmisibile sexual nu invalideaza vaccinurile care deja exista. Poti sa fii sigur ca daca se putea, se facea vaccin si pentru astea, mai ales ca, asa cum ai zis, au incidenta mult mai mare.
Imi pare rau, dar argumentul tau nu sta in picioare.

Citat:
In rest, statisticile arata ca incidenta cancerului de col uterin este cvasi-nesemnificativa si in legatura cum ziceam, cu stilul de viata care daca nu te ucide/mutileaza pe filiera "cancer de col" atunci pe (multe) alte cai.
E destul de comun ca femeile, in ziua de azi, sa aiba cativa parteneri inainte de a se casatori. Si de multe ori, daca relatia e de durata mai lunga si exista incredere, se renunta la prezervativ. Si problema cu virusul HPV e ca daca barbatul e infectat, habar nu are ca e. Asta e diferenta majora intre HPV si alte boli cu transmitere sexuala.

Ca sa nu mai adaug si faptul ca exista posibilitatea sa te casatoresti perfect virgina cu un tip infectat.

Statisticile arata, din cate am citit, ca Romania are cea mai mare rata de deces cauzata de cancer de col uterin, din Europa.

Nu am inteles cum o viata sexuala activa te mutileaza pe alte cai.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Last edited by konijiro; 03.12.2009 at 17:22:58.
Reply With Quote