View Single Post
Vechi 03.12.2009, 13:31:55
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Din cei prezenti la scandalul ivit pe 1 dec la Timisoara, nu stiu cati au fost prezenti si la Revolutie, nu stiu cati erau parinti care si-au pierdut pe cineva drag in '89... Un alt lucru imi este clar: erau platiti sa strige impotriva lui Geoana. Era terenul lui Basescu si Geoana a "calcat" pe un spatiu "strain". Imi este asa greata de ce se intampla ca ma lipsesc de dreptul de a vota. De ce? Pentru ca nu am pe cine vota.
Iarasi speculezi! Ti-am mai atras atentia ca faci asta si ai negat dar revii cu mesajul de mai sus. Desi spui ca nu stii [vezi mai sus ce] esti sigur ca oamenii aceia erau platiti. Nu vezi nicio problema in modul tau de gandire? Nu ai nicio proba dar esti ferm convins de afirmatiile tale. Acuma, cam de cati bani crezi ca ar fi fost nevoie sa fie platiti toti acei oameni?(sau o mare parte dintre ei?)

Nu ti se pare normal ca la Timisoara, un oras cu sentimente puternic anti-comuniste, Geaona si ai lui sa fie huiduiti? Ce te-ar fi convins ca protestul este autentic si nefinantat? Apropo, nici Ceausescu nu credea ca e pe bune ce se intampla la Timisoara! Saracu', era putin bolnav!

Si nu in ultimul rand, voi sunteti cei care cu destula (nu pot sa scriu ce ca iar intervine cenzura divina) sustineti ca comunistii au fost atei. Tu de ce le iei apararea neo-comunistilor? Oare pentru ca de fapt BOR-ii au colaborat bine mersi cu securistii???
Reply With Quote