Subiect: Ce parere aveti?
View Single Post
Vechi 03.12.2009, 13:27:15
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de Floar3 Vezi mesajul
Poate vad eu stalcit lucrurile, dar cred ca una e poza si alta icoana! Pe mine nu ma impresioneaza o poza prelucrata, cum ma impresioneaza o icoana.
Daca a intrat tehnologia pana si in pozele sfintilor... a paaaaaaaai, nasoala treaba
Parerea mea, nu dau cu parul :D

bre floricico,
cineva, din multa evlavie la parintele amfilohie, vrand sa pastreze cat mai aproape de original imaginea sfantului, a facut aceasta lucrare. banuiesc.
tu trebuie sa vezi gandul bun al omului si nu faptul ca a trucat. poate nu se pricepe la pictura si, dupa puterea si priceperea lui a facut aceasta lucrare. si eu pot sa fac lucruri deosebite cu mouse-ul dar, daca-mi pui un creion in mana, nu stiu daca iti pot desena doua linii drepte.
ce trebuie sa iti intre in inima e gandul bun pe care l-a avut autorul.
Dumnezeu se uita la gandul si scopul omului. si nu cred ca omul respectiv a facut asta pentru smintirea cuiva sau doar ca pe o reproducere de prost gust.
nu te limita la acest lucru. incearca sa gasesti partea buna din aceasta lucrare. faptul ca ii vezi chipul exact cum era si ii dai cuvenita evlavie prin aura adaugata ulterior. gandul cel bun floricico...