View Single Post
Vechi 03.12.2009, 12:31:39
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Eu am doi copii, doi ciini si trei pesti.
Prefer sa ma joc cu copiii, dar ii inteleg si pe cei care prefera sa se joace cu ciinii. De asemenea, prefer ca ai mei copii sa imi semene cit mai mult. Diferenta intre tine si mine este ca eu stiu de ce. Sau mai bine spus, ca eu recunosc public.
Nu cred ca un om este superior sau inferior unui animal dpdv moral pentru ca morala este relativa si depinde din ce unghi privesti lucrurile.
Sa-ti traiasca! ce pesti ai? Stiu ca astia sunt greu de intretinut si mor repede daca nu au ce le trebuie. Voiam si eu in copilaria mea sa am pestisori, dar nu voiam sa moara! Stiu eu de ce preferi tu ca ai tai copii sa iti semene! Mi-ai zis pe alt topic! Pentru ca asta e o mostenire evolutiva! :))))) Sa stii ca eu te admir pentru ca recunosti public. Ti-am spus eu candva, de L-am marturisi si noi pe Dumnezeu cum marturisesti tu maimuta, ehe...!
Aha, iata ca si tu ai dat-o pe relativitatea moralei.... or avea si cainii vreo morala, cine stie...