View Single Post
Vechi 03.12.2009, 09:32:20
OmuBun
Guest

Implicit

I-am vazut aseara pe toti trei: Geoana, Antonescu si Iohannes. Desi stiam clar de cine este finantat postul de televiziune unde au facut teleconferinta, intrebarile mi s-au parut destul de inteligent puse, mai ales pentru Iohannes. S-a speculat ideea daca nu cumva va fi o biata papusa in mainile celor cu influenta si bani. Spunea ca se asteapta la momente grele cand se vor face presiuni, dar ca isi cunoaste bine personalitatea si ca nu este dintre cei care cedeaza presiunilor. Dar a evitat elegant sa raspunda daca, in cazul in care va fi inlaturat fiindca nu va face voia celor cu influenta, va da pe fata toate marsaviile si autorii lor. Oricum, mie imi place foarte mult cum gandeste si mi-a placut din prima clipa cand l-am auzit la radio intr-un scurt interviu. Nu pare sa intre in cardasie cu nimeni, indiferent de culoarea politica, iar asta imi da sperante. Pana la urma, daca vrem sa scoatem tara din situatia asta, e nevoie sa se mai renunte la orgolii si functii privilegiate pe criterii politice. Stiu, e usor sa vorbim noi de-aici, cand acolo sunt destui care recurg la orice scenarii, numai sa te compromita si sa te poata manevra dupa bunul plac!... Dar cu sila sau placere, TREBUIE sa urnim caruta din loc! Varianta Basescu, nu are nici o sansa dupa parerea mea, in cazul in care ar mai iesi odata. Pur si simplu se vor sicana intre ei si se vor manca precum hienele!!!
Reply With Quote