View Single Post
Vechi 02.12.2009, 23:11:10
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu inteleg, Danut. In rai nu vor fi numai ortodocsi, dar BO e singura biserica adevarata. Deci poti intra in rai si daca nu faci parte din Biserica? Asta nu o stiam. Stiam ca numai Biserica merge in rai.

Sunt aici sa discutam, ca pe orice forum...si pentru ca nu am gasit un motiv sa nu vorbesc cu voi. Sunteti oameni, sunteti romani, iar eu ii consider frati pe toti cei ce cred in mantuirea oferita de Hristos.

Anaoara, ideea era : ce este BO concret si palpabil? Cultul, cladirile, oamenii?
Urit e duhul care te stapaneste, din punctul meu de vedere conversatia cu tine e incheiata.Ti-am scris in nenumarate randuri ce e Biserica.Nu incap cuvintele mele in tine sau ce?Tu cauti prea mult cele "palpabile"."Nu pot" intra in Rai cei ce nu fac parte din Biserica , iar in Biserica sunt toti cei in duh si adevar, dar "cele ce sunt cu neputinta la om sunt cu putinta la Dumnezeu".Ti-am raspuns ce e Biserica, de mai multe ori azi.Nu stiu ce te astepti sa-ti zic.Nu pot sa-ti zic ca e ceva ce nu e, sau sa-ti zic ceva la ce probabil tu te astepti sa-ti zic ca sa discrediteze biserica si sa o prezint in vreo lumina proasta.Nu stiu ce tot vrei lucruri palpabile, poti intra intr-o Biserica Ortodoxa , dupa cum ti-a zis si sora de mai sus, si ai sa vezi acolo tot ce poti sa atingi, preoti,diaconi si mireni,icoane,altar,sfanta masa,Evanghelia, sfetnice, candele, lumanari, etc.Asta inseamna biserica in mod vazut, palpabil.Ce nu intelegi?Of, duhul asta sectar...Nu mai cauta atat lucruri palpabile sau "semne" ca nici Hristos nu a dat alt semn in afara de semnul proorocului Iona.Ai grija cu vorbitu in limbi ca , cred ca iti cam dauneaza.Nu esti din Duhul Sfant, si de la adevar, asta e clar.Dupa putine replici schimbate cu tine mi-am dat seama.De aia si zic ca nu exista mantuire fara har.Acum lasa-ma ca m-ai obosit destul azi.
Reply With Quote