View Single Post
Vechi 02.12.2009, 20:14:27
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Stiam eu ca o sa supar lumea, insa raman la parerea mea... Nu stiu cum se face de tocmai taranii sau persoanele sarace si defavorizate (ca sa nu le spun pe nume, sa ma faceti rasista) au cei mai multi copii si nu orasenii barosani si cu buzunarele pline... Ce spui tu e la locul lui, insa realitatea te contrazice, din pacate. Cati oameni in puterea varstei, cu putere morala si financiara sunt fara copii si cati amarati fac copii pe banda rulanta! Care or fi mai fericiti nu stiu... De altfel, si eu sunt de acord ca trebuie sa fii responsabil cand te apuci sa faci copii. E usor sa ii concepi, dar infinit de greu sa ii cresti. De aceea se prefera varianta usoara si lipsita de prea multa responsabilitate, cu catelusi si pisicute pe post de bebelusi sau nepotei. Cred ca la batranete ar fi mai placut sa auzi cum iti zice cineva mama sau bunica si sa fii mangaiat (asa spune bunica-mea) decat un latrat anost sau o limba pe obraz. Evident, asta inseamna munca si jertfa, grija si nopti nedormite... Insa fiecare culege ce a semanat. Mi-ar placea tare mult ca peste muuulti ani sa am o casa cu cativa nepoti (si doi, max. 3 copii), un catelus si o pisicuta care sa se joace cu cei mici. Atata tot, adica infinit de mult. Dar deja sunt off topic. Imi cer scuze, nu am vrut sa o supar pe Elena Violeta, dar astea sunt ideile mele.
Sunt intru totul de-acord cu tine, mai putin cu numarul de copii...
Reply With Quote