View Single Post
Vechi 02.12.2009, 20:05:59
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Sincer regret că intru în discuție cu tine, pentru că faci literatură SF. și atât , dar la un nivel sub mediu , după intelectul tău probabil.
Inca astept argumente. Dupa cum spuneam, singura abilitate pe care ai demonstrat-o pana acum a fost sa jignesti. Ai aproape 8000 de postari. Daca o zecime sunt de genul celor de mai sus, ai pierdut de 10 ori mai mult timp decat mine, pentru a zice mult mai putin.

Citat:
Ești stupid cu "întregimea" asta , cu studiul unei "teorii"neterminate, fără un început clar și culmea fără un sfârșit , la care culmea "lucrează" , precum afirmi , o armată de oameni de ștință ! Ceva fără cap și coadă, și culmea rămasă la stadiul doar teoretic , ipotetic , o bajbâială fără de sfârșit .
Afirmatia de mai sus arata doar ca esti complet ignorant apropo de stiinta si abordarile ei.
Stiinta intotdeauna va cauta si va incerca sa perfecteze. Si ar trebui sa te bucuri ca e asa, altfel am trai inca in pesteri si am muri de la o infectie dentara. Toate beneficiile lumii moderne, de care te bucuri zilnic, sunt roadele teoriilor astea bajbaitoare.
Religia e singura care e perfecta si definitiva, unde nu mai incap discutii si imbunatatiri.

Citat:
Mai bine pune mâna, citește o carte,
Ma ocup si de asta, nu iti fa griji. Am una chiar buna, "Codul bunelor maniere"? Ti-o fac cadou? Se pare ca ai nevoie.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote