Citat:
În prealabil postat de konijiro
Te invidiez din tot sufletul pentru ca ai intelectul de o asemenea ascutime incat iti permite sa cataloghezi o teorie care are implicatii in biologie, paleontologie, genetica, medicina, psihologie si matematica drept simpla.
Eu, sincer, posesor al unui intelect peste medie, am citit cate ceva despre ea, si as numi-o complexa, raportata la capacitatea mea de intelegere.
Fara ironie acum: complexitatea unei stiinte depinde de cat de mult aprofundezi studiul ei.
Un copil care abia a invatat ca 2+2=4, si asta e toata matematica ce o stie, iti va spune ca matematica e simpla.
Un matematician care face din matematica viata sa, it va spune, probabil, ca nu e tocmai asa de simpla. Si tocmai de aceea matematica nu va fi niciodata predata, in liceu, la nivelul la care o abordeaza el, pentru ca ar fi prea complexa pentru elevii de varsta/nivelul ala.
La fel si cu evolutia. Implicatiile sale in stiintele enumerate de mine mai sus nu pot fi prezentate in intregime in liceu, pentru ca tin de specializari ce nu vor fi predate vreodata la nivel de liceu, cum ar fi algoritmi matematici evolutionisti, sau psihologie evolutionista.
Si pentru a doua oara iti spun, fa un efort si citeste ce am scris inainte sa raspunzi. Nu am spus ca nu se poate studia, am spus ca nu se poate studia in integime
|
Sincer regret că intru în discuție cu tine, pentru că faci literatură SF. și atât , dar la un nivel sub mediu , după intelectul tău probabil. Ești stupid cu "întregimea" asta , cu studiul unei "teorii"neterminate, fără un început clar și culmea fără un sfârșit , la care culmea "lucrează" , precum afirmi , o armată de oameni de ștință ! Ceva fără cap și coadă, și culmea rămasă la stadiul doar teoretic , ipotetic , o bajbâială fără de sfârșit . Mai bine pune mâna, citește o carte, ascultă o muzică bună, fă-ți de lucru prin casă, fă orice , pentru că îți pierzi timpul aiurea aici cu inepțiile și bazaconile tale . Te las în monolog , precum e teoria neterminată și f.f.f. complexă pe care o susți de dragul polemicilor și a lipsei de îndeletniciri folositoare. Punct , adică - .