Citat:
În prealabil postat de Adi-Lucian
Am descoperit recent acest site si m-am hotarat sa va consult.O am pe mama(este in varsta de 37 de ani)care de aproximativ 8 luni,mai exact de la 1 martie are grave probleme cu insomnia.Am fost pe la tot felul de medici,toate specializarile ,am incercat numeroase tratamente insa toate fara nici un rezultat.Am ajuns sa credem ca ceva nu este in regula,chiar sa credem ca sunt "facaturi" la mijloc. Va scriu din judetul Gj si doresc sa ajung la niste preoti,sau calugari care m-ar putea ajuta cu aceasta problema de "dezlegare".Va rog mult sa imi raspundeti,si sa imi ziceti orice preot ,calugar care se ocupa de asa ceva.Problema este foarte grava.
Va multumesc anticipat.
|
Dumnezeu, dezleaga prin preoti atunci cand crede de cuviinta! Nu cred ca e bine sa "tratam" preotii ca pe niste vrajitori, in sensul ca am mers la preotul x si de acum astept vindecarea! Participarea la Sfintele Taine ajuta foarte mult iar ceia ce a scris geo.nektarios e demn de urmat! Daca puteti eu as recomanda sa mergeti la Aiud la MONUMENTUL MARILOR EROI AI NEAMULUI ROMANESC din locul numit "Rapa robilor". Aici se gasesc Sfinte Moaste ale sfintilor din inchisori si Icoana Maicii Domnului care ia sub ocrotire pe acestia. Inaintea Icoanei Maicii Domnului sunt 2 candele! Cu uleiul sfintit din acele candele s-au uns foarte multi bolnavi si s-au vindecat!
As adauga la ceea ce a spus geo.nektarios si faptul ca este bine sa aveti platit un pomelnic la manastire din 40 in 40 de zile atat pentru cei adormiti cat si pentru cei vii!
Doamne ajuta!