View Single Post
Vechi 02.12.2009, 15:42:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Geore dragă, nu-ți mai bate gura degeaba ! Plictiseala și singurătatea , probabil și izolarea îl fac pe acest om să bată apa în piuă , despre acest subiect. Își umple timpul doar intrând aici în discuție. Apoi, dragă George , poate are undeva dreptate , de ce să fim obligați să studiem latina , ori filozofia , ori geometria în spațiu , ori. . . Dacă mie nu-mi folosesc , înseamnă că mi se încalcă libertatea de a alege , de a fi LIBER de : religie, filozofie, latină, geometrie în spațiu, . . . Nu ? Are dreptate d'ule acest PROTESTANT și APARATOR al drepturilor omului neghiob ! Nu ? Apoi, de stăm bine a cugeta, poate are Mare Dreptate , pentru că o fi "Profesor de Religie" și acest Topic este PENTRU PROFESORII DE RELIGIE, doar așa e scris de ADMIN . Greșesc ? Poate , eu cel puțin nu sunt așa ceva ! Costel știu că e, poate și tu George , dar stimabilul APARATOR AL DREPTURILOR OMULUÎ . . . . Așa că eu zic și jos latina , filozofia , desenul , etc , prea mult surmenaj ! . . .
Așa că dragă George , nu te mai obosi , lasă-l să-și facă numărul întru "libertatea" ce o propovăduiește. Face parte din segmentul generației "la bloc"și nu la școală !