View Single Post
Vechi 02.12.2009, 15:22:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Ma sperie inversunarea ta! ca si agresivitatea celor pe care i-am vazut la televizor! Nu suntem in 1989! Eu atunci am fost in strada, si nu eram la varsta adolescentei, incet incet am inteles ce se intampla. Ba chiar de dinainte de decembrie '89 stiam cate ceva, ca urmeaza sa se intample!
Eu am vorbit despre invrajbirea care se rasfrange la nivelul nostru, al oamenilor obisnuiti, am ajuns sa nu mai putem vorbi unii cu altii normal, sa ne suspectam ca cine cu cine tine, cine cu cine voteaza, etc! Nu e normal sa se intample asa. Nu e normal sa ne lasam invrajbiti! Nu e normal ca oameni cu care puteam conversa, trai in acelasi birou, manca la aceeasi masa comuna din bucatele aduse de toti de acasa si puse impreuna pe birou, azi sa ne uitam incruntati unii la altii, incruntati cei care simt ca culoarea lor pierde, asa a fost si in 2004! Asta nu mai e politica.

"invershunarea Mea"? dumneata nu ai vazut shi nu intzelegi ce se petrece? ca uite pana shi pe costel l-au pacalit cu ziarele shi televiziunile iar TVR1 a tacut dand pe dos, zicand ca sunt catziva boschetari care au ieshit sa strige anti PSD...

de ce tzi-e frica de baubau?

Last edited by vsovi; 02.12.2009 at 15:32:53.
Reply With Quote