View Single Post
Vechi 02.12.2009, 15:06:30
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Geore dragă, nu-ți mai bate gura degeaba ! Plictiseala și singurătatea , probabil și izolarea îl fac pe acest om să bată apa în piuă , despre acest subiect.
In afara de ad hominem, ai si altceva de zis? Presupunerile legate de motivele pentru care intru eu pe acest thread nu aduc nimic discutiei. Mai mult, tot ce ai scris mai sus e gresit.

Citat:
Apoi, dragă George , poate are undeva dreptate , de ce să fim obligați să studiem latina , ori filozofia , ori geometria în spațiu , ori. . .
Ai auzit de indoctrinare cu cele enumerate de tine mai sus? Eu nu. Astept exemple de la tine.

Citat:
Are dreptate d'ule acest PROTESTANT și APARATOR al drepturilor omului neghiob !
Nu sunt protestant. Iar faptul ca recurgi la jigniri spune mai multe despre tine decat despre mine.

Citat:
Apoi, de stăm bine a cugeta, poate are Mare Dreptate , pentru că o fi "Profesor de Religie" și acest Topic este PENTRU PROFESORII DE RELIGIE, doar așa e scris de ADMIN . Greșesc ? Poate , eu cel puțin nu sunt așa ceva ! Costel știu că e, poate și tu George , dar stimabilul APARATOR AL DREPTURILOR OMULUÎ . . . . Așa că eu zic și jos latina , filozofia , desenul , etc , prea mult surmenaj ! . . .
Ciudat ca nu a sarit nimeni ca aria e dedicata profesorilor de religie pana sa te sesizezi tu. Mai mult, e naiv sa crezi ca un subiect ca asta poate fi dezbatut si intors pe toate punctele de vedere prin participarea exclusiva a profesorilor de religie. Asta daca te intereseaza si alte puncte de vedere, posibil contrare celor detinute de tine.
Reply With Quote