View Single Post
Vechi 02.12.2009, 12:03:10
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Klaus Johanes este,din pacate,doar un instrument folosit pentru imaginea lor in aceasta campanie.
Pana la proba contrarie, este singurul motiv serios de care ma prind cu disperare si eu si altii ca mine. Basescu a avut de atatea ori posibilitatea sa-l accepte pe Iohanes. A sfidat totul. Se dadea impotriva mogulilor, dar pe Iohanes il voia O TARA. Numai el nu l-a vrut. Acum, dupa ceasul al 12-lea, ii face avansuri. Om de nimic! Ce sa cred? Ca imi apara el mie interesele cu caracterul lui? Si oare n-a fost si el aliat al PSD-ului? De ce uitam asta? Atunci erau altii? Nu tot Iliescu era in spatele PSD-ului si atunci? Nu tot mogulii? Gata, ne-am pus cenusa-n cap si-am devenit sfinti? Nu ma intereseaza daca Geoana a fost fiu de general de securitate. Chiar nu e un criteriu. Basescu ce-a fost? Am uitat de dosare? Facand comparatie intre ei, Geoana e un biet naiv. Eu nu vreau ca presedintele sa mai aiba puterea pe care si-a arogat-o Basescu. El sa se ocupe de relatiile externe, iar Primul Ministru sa tina economia tarii in mana! Si speram din suflet sa se intample asta cu Iohanes. Daca nu, asta e. Oricum NU e alternativa mai buna, cel putin la modul teoretic.

Citat:
Īn prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
(...)nu te lasa sa fi pacalit cu ideea ca "M-am saturat" caci un om daca se satura multzumeshte lui Dumnezeu shi nu se razvrateshte... nu va lasatzi pacalitzi de bolshevici-masoni-capitalishti-cinici!
Ai spus multe, multe, care ma lasa rece. Cine sa ma convinga? Eu am cautat sa evit politica, dar nu pot sa nu-i aud discursurile contradictorii ale lui Basescu, de la o zi la alta. Asta ma convinge pe mine. Iar sa ma razvratesc impotriva cuiva sa iau parte altuia la fel de ipocrit, mie unuia nu-mi foloseste! Si nu-mi gasesc nici o vina in sufletul meu daca mizez pe Johanes. Ca se va confirma su nu, Dumnezeu stie. Dar n-am dreptul sa ma indoiesc de ajutorul Lui, daca eu am sa ma rog sa ne dea la toti intelepciune si nu dezbinare!!!
Reply With Quote