Citat:
Īn prealabil postat de heaven
Klaus Johanes este,din pacate,doar un instrument folosit pentru imaginea lor in aceasta campanie.
|
Pana la proba contrarie, este singurul motiv serios de care ma prind cu disperare si eu si altii ca mine. Basescu a avut de atatea ori posibilitatea sa-l accepte pe Iohanes. A sfidat totul. Se dadea impotriva mogulilor, dar pe Iohanes il voia O TARA. Numai el nu l-a vrut. Acum, dupa ceasul al 12-lea, ii face avansuri. Om de nimic! Ce sa cred? Ca imi apara el mie interesele cu caracterul lui? Si oare n-a fost si el aliat al PSD-ului? De ce uitam asta? Atunci erau altii? Nu tot Iliescu era in spatele PSD-ului si atunci? Nu tot mogulii? Gata, ne-am pus cenusa-n cap si-am devenit sfinti? Nu ma intereseaza daca Geoana a fost fiu de general de securitate. Chiar nu e un criteriu. Basescu ce-a fost? Am uitat de dosare? Facand comparatie intre ei, Geoana e un biet naiv. Eu nu vreau ca presedintele sa mai aiba puterea pe care si-a arogat-o Basescu. El sa se ocupe de relatiile externe, iar Primul Ministru sa tina economia tarii in mana! Si speram din suflet sa se intample asta cu Iohanes. Daca nu, asta e. Oricum NU e alternativa mai buna, cel putin la modul teoretic.
Citat:
Īn prealabil postat de vsovi
(...)nu te lasa sa fi pacalit cu ideea ca "M-am saturat" caci un om daca se satura multzumeshte lui Dumnezeu shi nu se razvrateshte... nu va lasatzi pacalitzi de bolshevici-masoni-capitalishti-cinici!
|
Ai spus multe, multe, care ma lasa rece. Cine sa ma convinga? Eu am cautat sa evit politica, dar nu pot sa nu-i aud discursurile contradictorii ale lui Basescu, de la o zi la alta. Asta ma convinge pe mine. Iar sa ma razvratesc impotriva cuiva sa iau parte altuia la fel de ipocrit, mie unuia nu-mi foloseste! Si nu-mi gasesc nici o vina in sufletul meu daca mizez pe Johanes. Ca se va confirma su nu, Dumnezeu stie. Dar n-am dreptul sa ma indoiesc de ajutorul Lui, daca eu am sa ma rog sa ne dea la toti intelepciune si nu dezbinare!!!