View Single Post
Vechi 02.12.2009, 11:40:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
vsovi, nu inteleg de ce atata inversunare? Nu esti cu nimic mai prejos decat cei care striga impotriva lui Basescu. Aceleasi manipulari politice. Cine-a iesit in strada? Au iesit cei de buna credinta? NU. Aia au stat acasa. De sila, de scarba, de rusine. Ce-mi foloseste sa iau apararea unuia sau a altuia? Nimic nu ma convinge. Situatia tarii la ora actuala e de tot rahatul, dar noi strigam, strigam, strigam! De ce-as fi avocatul diavolului? Al unuia sau al altuia... tot la masa cu mogulii stau!!! Ce tot il bagi pe Isarescu in discutie? El a fost acolo dintotdeauna, indiferent de guvernele care s-au perindat! Sau cumva tanjesti dupa Constantinescu si Ciorbea??? Trezeste-te, omule. Putine elite avem, dar astia doi sunt departe de a ne face cinste!
Nu-mi place Geoana, dar n-am nimic impotriva lui Iohanes!! Deocamdata! Cat despre Basescu, n-am vazut in viata mea un om mai curva ca el. NU-L MAI VREAU. PUNCT!!!

domnule, e clar, te-au convins... dar tot ce au scos pe gura e minciuni viclene... tzi-ai pierdut credintza... au cenzurat TVR shi au capturat massmedia shi totzi disidentzii... iar de 1 decambrie au vrut sa confishte shi revolutzia din Timishoara ca pe aia din Bucureshti au capturat-o in 89 dupa cateva clipe de libertate... ca de 20 de ani avem dictatura distribuita ce mimeaza democratzia...

dumneata chiar nu vezi cat cinsim, insolentza, tupeu, rautate, viclenie...?

dumneata nu ai vazut cenzaura? totzi au tacut shi au dat lucruri fara semnificatzie, au incercat sa ascunda shi sa masluiasca Adevarul...

suntem mai rau ca inainte de 89 ca atunci puteam da vina pe cineva... acuma totzi jurnalishtii shi politicienii vorbesc exact ca ceaushescu, exact ca isarescu-iliescu...

deci te-au convins ca Basescu e raul cel mare shi Geoana raul mic...

au reushit sa te pacaleasca... tzi-au luat mintea shi acum la vot voteaza ei... tu doar eshti o papushica exact ca Johannis...

au zis de Vadim shi acum de Basescu, ei au zis de ei pe multe voci din multe puteri, ca e curva, ca e dicatator, ca e mincinos, ca e violent, ca e urat, ca e schizofrenic... nebun, rautacios, pedofil, violator, ... dar faptele rele sunt ale lor... cei care acuza aratandu-se vrednici shi emanandu-se la meritele altora... pana shi pe Coposu shi inchisorile shi martirii i-au confiscat...

iar tu i-ai crezut... atata ai facut i-ai crezut... ca motive tzi-au dat mereu pe toate televiziunile shi ieshind din toate gurile... din toate puterile...

te-au invins mai OmuleBun, eshti dezorientat, tzi-ai pierdut sperantza shi deznadajduit vei alege raul mai mic... caci te vor scoate ei din criza...

Hai Romania, Trezeshte-te! cat mai e vreme... ridica-te la Cer cat mai e vreme! Ai un vot, nu te lasa pacalit, ci da-l cui vrei tu! daca nu shtii cu cine sa votezi, uita-te dupa fapte shi nu dupa demagogii, promisiuni, populisme shi insinuari... uita-te le esentza... la sens... mergi pe Calea cea Buna a Adevarului care singura duce la Viatza shi vei shtii sa alegi... dar shi acasa daca stai nu-i nici o problema caci votul e un drept shi nu o datorie, nu te lasa pacalit ca sa te traga sau sa te impinga la vot... du-te daca simtzi ca iubeshti pe cineva, daca crezi in cineva... daca vrei pe cineva...

nu te lasa sa fi pacalit cu ideea ca "M-am saturat" caci un om daca se satura multzumeshte lui Dumnezeu shi nu se razvrateshte... nu va lasatzi pacalitzi de bolshevici-masoni-capitalishti-cinici!

asha ca mergetzi la vot
shi dati-i una pest bot baubaului netot!

Jos comunismul-masoneria-capitalismul-cinismul-triumfalismul shi toata marshavia lacoma a mincinoshilor vicleni shi a furilor intietatzii shi maririi de sine ce captureaza pe sfintzi shi pe creshtini tarandu-i in iad! Rabda shi asculta de Tatal, de sf Treime cu totzi sfintzii shi dreptzii shi credincioshii, rabda shi iubeshte pana la sfarshit!

Last edited by vsovi; 02.12.2009 at 12:04:06.
Reply With Quote