View Single Post
Vechi 01.12.2009, 23:07:25
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionutavram73 Vezi mesajul
sunt casatorit de 2 ani si inca ma confrunt cu dezaprobarea familiei (pe motiv ca sotia nu e suficient de buna pt mine, ca eu sunt prea invatat si realizat si ea e o simpla fata de la tara si care ma va lasa cand isi va gasi chipruile ceva mai bun). asta in ciuda faptului ca ne intelegem, ne iubim, am realizat multe impreuna si dpdv profesional si personal si parintii mei sunt f sunt gelosi. de fapt, sunt crescut de bunici si singurele rude apropiate si in viata sunt mama si bunica care sunt f geloase pe noi si pe modul in care ne intelgem si ar face orice sa ne desparta.
de curand, din disperare si datorita modului in care mama si bunica s-au tot bagat in viata noastra, am fost impreuna cu sotia la o batrana despre care ni s-a spus ca ar avea puterea sa vada trecutul si prezentul
Da, din pacate, nu este singurul caz in care familia se impotriveste alegerii facute de un membru al ei, dar acesta nu este in nici un caz un motiv de disperare, ci mai degraba ar trebui sa va apropie pe voi doi. Cand s-au casatorit parintii mei, niciuna dintre familii n-a fost incantata - bunica mea din partea mamei a fost foarte atacata de alegerea mamei mele, "cum, te mariti cu-n papistas, cu un pagan?" La fel, bunica din partea tatalui meu a comentat negativ evenimentul "Dar bine, draga, n-ai gasit si tu o fata catolica, ce ti-a trebuit fata asta de la tara?" Dar casatoria lor a dainuit pana la moartea tatalui, au avut de infruntat singuri o multime de obstacole, primul lor pat a fost o saltea donata de o familie de prieteni, primul meu patut a fost un ... fotoliu, iar de-a lungul anilor, parintii mei au ajutat foarte mult ambele familii - pe fratii si surorile mamei i-au tinut la liceu, iar pe batrana bunica din partea tatalui au ajutat-o financiar pana in ultima clipa. Si in tot acest timp, au inghitit jigniri si insulte, pe care le-au rabdat ca adevarati crestini, desi inima lor era franta...
...dar dragostea lor a biruit...
Asadar, faceti-va ordine in viata, daca nu sunteti casatoriti religios, atunci trebuie sa faceti acest pas repede, si nu va trebuie nunta, orice preot va va pune in demnitatea de familie, apoi incepeti sa frecventati biserica cu tot ceea ce inseamna acest mod de viata...
Si, mai ales, nu uitati un lucru esential: indiferent ce-ar fi facut bunica ta, diavolul poate interveni doar daca viata voastra este departe de Dumnezeu. Si in nici un caz nu are putere asupra liberului arbitru, cu alte cuvinte, cata vreme nu stati la taclale cu dusmanul, acesta este de-a dreptul neputincios!
Sa-mi dati numele voastre, pentru Sfanta Liturghie, dezlegari si Sfantul Maslu!!!
Reply With Quote