Ionut Avram... eu cred in ce spui, desi povestea acelei batrane vrajitoare mi se pare taaare neverosimila. Si eu am fost crescuta de bunica si stiu cat de posesive pot fi. si a mea are pretentia sa imi guverneze viata si sa iasa toate ca ea (am 21 de ani). inteleg climatul de nesiguranta, insa nu trebuia sa mergi la vrajitoare! Un crestin are alte mijloace de aparare: are rugaciunea, postul, Sf. Liturghie, spovedania si Sf. Impartasanie! Gasiti-va un duhovnic bun (nu orice preot!) si spovediti-va, spuneti-i problemele voastre si el sa va indrume ce sa faceti! Eu una cred (evidnet, s-ar putea sa ma insel) ca tot ce spune vrajitoarea aia sunt numai povesti de adormit copiii si ca de vina e numai tendinta tiranica a bunicii! Asadar, faceti voi frumusel sa va departati de ea (banuiesc ca nu stati in aceeasi casa; mai rarut, ca-i mai dragut), ganditi-va la ale voastre! sa stii ca atmosfera asta e intretinuta, in mare masura, de framantarile tale. bunica ta are putere numai cata ii dai tu! Ca sa fii mai linistit in ceea ce priveste lucrurile necurate, adu preotul sa faca o sfestanie in casa si apropiati-va de Sf. Biserica. In rest, ce a unit Dumnezeu omul sa nu desparta (sper ca sunteti casatoriti religios)! Sa va ajute Dumnezeu!