View Single Post
Vechi 01.12.2009, 18:01:32
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Andrei, eu sincer nu inteleg de ce alegi sa ma denigrezi pe mine si sa ma jignesti sustinand niste sectari ( pentru ca tu nu ai acest drept, mai ales cand refuzi sa intelegi punctul meu de vedere...care by the way poate fi si este parte din realitatea inconjuratoare)...iar daca tie iti place sa crezi ca toti oamenii sunt ingeri, si toti cei care fac fapte bune sunt Sfinti numai prin prisma asta, asta e problema ta, dar eu am modul meu de a analiza lucrurile si a diferentia sinceritatea de nesinceritate...eu asta am spus, iar tu nu ai ce obiecta aici...intelegi?
Pot sa raspund eu? El crede ca aceasta este "iubirea" care i se cere!
Prima porunca si cea mai mare: iubeste-L pe Dumnezeu. A doua: iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti.
Dar ce insemna a iubi aproapele? Eu cred ca inseamna sa-i doresti din tot sufletul MANTUIREA. Asta este viziunea mea, poate gresesc.

Dar sigur este foarte gresit ca crezi ca iubirea = toleranta!
Aceasta este viziunea moderna a iubirii: sa-i tolerezi pe toti, asa cum sunt.
Pai se mantuiesc ei? Cine se gandeste asa de departe? Important este ca ma simt eu bine ca sunt tolerant si iubitor. Ce maret sunt eu, cand imi ridic propria dreptate peste cea a lui Dumnezeu (care a spus ca pacatul impotriva Duhului Sfant NU SE IARTA!)

A tolera este extraordinar de usor! Nu trebuie decat sa inchizi ochii.
Dar cat de greu este sa iubesti! Cata suferinta sa vezi ca altii sunt in intuneric si iadul ii mananca daca nu ajung la cunoasterea Adevaraului!
Pai sfintii plangeau pentru pacatele altora.
Iar noi ii toleram! Nu ii schimbam, ci ii toleram si ii intelegem. Pai nu este acesta lucrul dracului?
Ba mai schimbam si Adevarul bisericii ca nu cumva sa cream "suferinta psihica" celor aflati in inselare! Ce nebunie este mai mare decat aceasta?
Nu este aceasta hula impotriva Duhului Sfant?
Nu este aceasta necinstirea lui Hristos?
Cum de nu te temi, Andrei, sa spui ca oricine se mantuieste in propria religie?
A murit Hristos degeaba?
Reply With Quote