Citat:
În prealabil postat de andreicozia
1. De unde stii TU ca nu se raporteaza la Dumnezeu si NU cauta mintuirea? Esti tu oare sigura ca detii INTREGUL adevar si MISTER al existentei umane pe pamint, iar restul de 6 miliarde sunt niste nebuni? :))
2 Acest fel de abordare a problemei prin prisma DENIGRARII altor confesiuni si persoane este foarte tipica!...
Poti tu spune cu mina pe inima ca numai noi ortodocsii ajutam dezinteresat si restul de comunitati o fac numai pe motiv de capatuiala?
Nu uita ca tot ce SIMTI in INIMA SI SPUI in privinta aproapelui tau se duce intr-un dosarel acolo sus. DE ASTA sa fi convinsa!
|
Andrei, eu sincer nu inteleg de ce alegi sa ma denigrezi pe mine si sa ma jignesti sustinand niste sectari ( pentru ca tu nu ai acest drept, mai ales cand refuzi sa intelegi punctul meu de vedere...care by the way poate fi si este parte din realitatea inconjuratoare)...iar daca tie iti place sa crezi ca toti oamenii sunt ingeri, si toti cei care fac fapte bune sunt Sfinti numai prin prisma asta, asta e problema ta, dar eu am modul meu de a analiza lucrurile si a diferentia sinceritatea de nesinceritate...eu asta am spus, iar tu nu ai ce obiecta aici...intelegi?