Citat:
În prealabil postat de Doriana
Nu-i bai, site-ul nu e pentru cei cunoscatori sau pentru cei care stau bine, ci pentru cei ce ratacesc in cautarea unor raspunsuri. E bine ca s-a gandit cineva sa faca ceva bun. Am gasit si eu acest site acum vreo doua saptamani.
P.S. Ce zici, Andrusca, daca scriu si eu acum Iisus cu doi de "i" o fac din nesinceritate sau ca sa nu va supar cumva? Sa stiu si eu ce sa fac. Diferenta nu mi-a fost clara niciodata, dar nu ma deranjeaza sa scriu nici cu trei de "i" daca asta va suna bine.
|

..Pai eu nu scriu Iisus cu doi de "i" pentru a-i supara pe cei de alte confesiuni, scriu pentru ca asa trebuie si chiar nu m-am gandit sa renunt la ceea ce cred eu pentru necredinta altora...nu m-am gandit niciodata ca atunci cand vorbesc cu cineva de alta confesiune trebuie sa spun Iahve in loc de Dumnezeu, sau sa nu fac crucea asa cum o fac eu intrand intr-o Biserica Catolica...pentru ca mi s-ar parea nesinceritate fata de mine si de Dumnezeu, bineinteles!
Oricum, nu cred ca tu esti un reprezentant al penticostalilor sau ca toti procedeaza la fel ca tine, dar intentia sitului mie imi este foarte clara...si asta pentru ca eu inainte de a citi ceva caut indiciile si diferentele interconfesionale, si cum vad scris Iisus cu un singur " i"...nici nu mai citesc altceva, imi e de ajuns...deci situl este redactat in modul ala pentru a induce in eroare, sau pentru a parea o simpla greseala de redactare....
Mi-a venit sa rad ( stii cum rad prostii de ce ce isi amintesc) ca la un moment dat s-a intamplat sa conversez cu un hindus si ce face tipul, pomeneste intr-un anumit context ( many lives...ma rog se referea la vieti) si eu l-am intrebat repede:
Eu: Cum adica lives? Ce vrei sa spui?
El: A nuu...era o greseala, am vrut sa spun life...
Deci practic unii testeaza, incearca sa gaseasca portite, insa eu bineinteles ca la faza aia m-am facut totusi ca ploua, desi radeam de muream stiind ca ei de fapt cred in reincarnare, tipul stia foarte bine engleza si nu faci asemenea greseli din neatentie, si in consecinta nu a fost o greseala ci chiar ceva voit...dar nu a vrut sa recunoasca