Ai dreptate AndruscaCIM nimeni nu este perfect cu atat mai putin o tara nu poate fii perfecta. Vreau sa mai spun ca ma doare de felul cum sunt catalogati romanii in strainatate, ma doare ca atunci cand se vorbeste de Romania imediat se spune:tigani,hoti,prostituate,cersatori. De multe ori urmaream la tv stirile impreuna cu familia sotului meu care este spaniol si nu de putine ori mai apare o stire despre romani ca au furat nu stiu ce, ca si-a batut nevasta sau te miri ce, si bineinteles numai lucruri negative stiu sa de la tv despre romani. Eu am norocul de a avea un sot foarte bun, ma respecta si ma iubeste iar familia lui deja ma trateaza ca pe un membru al lor si sunt niste oameni minunati mai ales soacra mea si vazand ca aceste stiri mereu imi spuneu sa stau linistita,ei stiu ca romanii sunt oameni muncitori, cinstiti si de incredere si ca si spaniolii fac grozavii. Da, este adevarat, dar diferenta e ca de la cer la pamant drept pentru care cand se vorbeste in alt colt al lumii despre ei nu sunt catalogati ca romanii. Au alta imagine
|