View Single Post
Vechi 26.02.2007, 19:48:27
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
A devenit aproape imposibil sa gasesti un barbat sau o femeie care sa te accepte fara sa te "probeze". Suntem inconjurati de femei si barbati singuri care din cind in cind probeaza pe cite cineva, dar, in general fara succes.
Parerea mea este ca daca tii mortis sa te casatoresti trebuie sa actionezi rapid si mai tirziu vezi tu ce mai faci.
Foarte bine pusa problema, Assiris. Omul nu e o haina de proba, tocmai fiindca el insusi e imbracat in haina Duhului Sfant. Si ca sa devina haina de proba trebuie sa indeparteze haina Duhului.

Cozia, nu sunt de acord cu tine. De unde stii tu cum se probeaza oamenii unii pe altii? De ce credem mereu cand vedem doi tineri ca sigur ascund o relatie murdara? De ce nu mai vedem frumos? Chiar ni s-a incetosat atat de mult vederea? Eu cunosc multe cazuri de prietenii care nu au condus la casatorie, dar nici la desfrau.
Iar nu sunt de acord cu rapiditatea luarii deciziei. E o decizie pentru vesnicie, eu una vad casatoria una si pentru totdeauna. Asa ca decizia o iau in timp, dupa post, rugaciune, cunoastere a celuilalt.

O sa spun ceva din intimitatea mea: am avut un prieten timp de 4 ani, un teolog care nadajduieste sa devina preot dupa ce-si termina studiile prelungite prin strainataturi; acest om este in stare de feciorie si a mai avut doua prietena inaintea mea. Deci se poate. Intr-adevar, desi e un om extraordinar, cu care comunicam spiritual perfect, nu simteam o iubire de viitor sot, asa ca ne-am despartit ca doi frati care tin enorm unul la altul. Si are peste 30 de ani si e curat. Intelegi, Cozia? Se poate! Si mai cunosc alte persoane in astfel de situatii. Deci nu e unicat. Sa incercam sa vedem ceea ce e frumos in om si sa credem ca exista sfinti printre noi!

Elena

Reply With Quote