View Single Post
Vechi 26.02.2007, 19:28:11
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de assiris
... si ramai singur. Si uite asa trece timpul...
Ce parere aveti? ce-i de facut?
O intrebare.
Daca inainte de casatorie fiecare cu fiecare s-ar incerca sa fvada daca se potriveste ce s-ar intimpla oare? Nu cred ca putem considera OMUL ca pe o haina, pe care o probezi sa vezi daca se potriveste sau nu. Si daca in sfirsit gasesti pe cel/cea potrivita nu ai senzatia ca ai primit ceva "second-hand"?[/quote]

Eu cred ca asta este una dintre cele mai mari probleme cu care au de a face femeile dar si barbatii in ziua de azi. In ultima vreme acest fenomen a devenit coplesitor si duce la mari suferinte personale. A devenit aproape imposibil sa gasesti un barbat sau o femeie care sa te accepte fara sa te "probeze". Suntem inconjurati de femei si barbati singuri care din cind in cind probeaza pe cite cineva, dar, in general fara succes.
Parerea mea este ca daca tii mortis sa te casatoresti trebuie sa actionezi rapid si mai tirziu vezi tu ce mai faci. Viata a devenit foarte complicata...daca vrei sa intemeiezi o familie si sa ai copii. Nu PREA MAI exista reguli generale... ca sa poti raspunde la ce-i de facut?...

In VT, fetele lui Lot in Sodoma erau nemaritate nu cunoscusera barbat, te-ai gindit oare de ce? ..deoarece, din PACATE, regulile lasate de Dumnezeu nu mai erau...

Totul este voia lui Dumnezeu, poate prin asta El vrea sa ne deschida ochii sa vedem ce se intimpla cu adevarat in jurul nostru.
Reply With Quote