156. Pucioșii se radicalizează în campania electorală, de partea lui Traian Băsescu
156. Pucioșii se radicalizează în campania electorală, de partea lui Traian Băsescu ( II )
- urmare -
Pentru a se integra total în ceea ce numește “războiul” pentru Cotroceni, Dumnezeul Pucios i se adresează apoi cu deferență și persuasiune însuși candidatului Băsescu, căruia îi cere să lase deoparte îngrijorarea, iar lupta electorală s-o lase în seama Sa, căci El va lupta împreună cu îngerii și cu sfinții și cu toți pucioșii de pretutindeni pentru a-l scoate din nou președinte, pentru următorii 5 ani. Dar dacă poporul va vota altfel (Dumnezeu nu știe!) El se spală pe mâini de toată afacerea, ca Pilat din Pont :
“O, ție îți zic acum, celui ce stai cârmaci pentru neamul român, pentru corabia Mea, pentru țara Mea de venire acum, la sfârșit de timp cuvânt pe pământ pentru salvarea omului: lasă-Mi Mie lupta și grija pentru sorțul care urmează să se bată pentru tine sau împotriva ta, căci forțele întunericului s-au întins peste tot și se luptă orbește să tragă sub ele iarăși neamul Meu român. Eu, Domnul, sunt peste tot cu îngerii și cu sfinții Mei în mijlocul neamului român, iar dacă neamul român va alege deșteptarea în clipele acestea grele, Eu îi voi da lui din Duhul Meu și voi lucra pentru el și pentru tine la cârmuirea lui, dar dacă el va alege minciuna și dezbinarea și trufia, care se împotrivesc din om unității și frăției acestui neam, Mă spăl pe mâini de neînțelepciunea acestei clipe de răscruce a neamului român, și el va suferi cădere și înjosire sub omul care se vrea pe sine pentru el însuși și nu pentru acest neam la porțile lui. Tu însă nădăjduiește și stai în duhul iubirii de țară și de neam, iar Eu voi ține pe poporul Meu în duhul rugăciunii și al veghii sfinte, și împreună cu cerul de sfinți și de îngeri vom sta și vom lupta cu cerbicia cea tare a celor ce se vor pe ei înșiși, și nu dreptatea și pacea și adevărul pe masa frăției neamului român. O, nu așa, nu așa a fost în vremile vechi frăția neamului român, și și-au uitat străbunii bravi cei din acest neam care nu sunt drepți pentru el acum. Tu însă așează-te acum înaintea Mea cu bărbăția nădejdii și lasă-Mă pe Mine sprijin al tău, căci Eu, Domnul, voiesc să merg spre biruința lui cea de la Mine cu acest neam, numai să nu cadă el în duhul cel rău al rătăcirii de Dumnezeu tot mai mult, al desfrâului cel de peste tot pământul și al lepădării de credință, semn înaintea venirii Mele cu ziua slavei întoarcerii Mele cu slavă pe pământ la om, iar lepădarea de credință este semnul că antichrist se zbate cu puteri aprige să șteargă urma și numele Meu de pe pământ și să domnească el. El însă va domni până la sfârșitul său, iar Eu voi fi, așa cum am fost și sunt, Împăratul făpturii și Îmi voi desăvârși din mijlocul neamului român taina cerului celui nou și a pământului celui nou și a Ierusalimului celui nou, precum este scris să fie pe pământ la sfârșit de timp, iar țara română este scrisă cu numele de țara strălucirii, și din mijlocul ei Eu, Domnul, este scris în Scripturi să Mă arăt biruitorul morții și învierea a toate, nașterea din nou a lumii din cuvântul Meu cel nou, cartea cea de azi a cuvântului Meu. Pace ție acum! Nimeni să nu cârtească pentru cuvântul Meu cu care azi am grăit ție și neamului român, neamul Meu cel de azi, Israelul Meu cel nou, cel de la sfârșit de timp. Amin. “(Citat din Cuvântul pucios din 22-11-2009)
După acest patetism adresat actualului președinte, și poporul pucios are parte de un îndemn special cu această ocazie, a alegerilor prezidențiale. El va trebui să stea de veghe și să înalțe rugăciuni la cer, “cu mânuțele întinse”, cerând la cer victoria în alegeri a lui Traian Băsescu:
“Ia tu, popor al cuvântului Meu în mijlocul acestui neam, stai de veghe acum, stai, tată, cu mânuțele întinse spre Mine pentru ziua de sorți și în ziua aceea, când neamul român își va alege calea înainte sau înapoi, după cum el va voi să se aplece sau să nu se aplece tainei Mele, cu care dau acum să-l sprijinesc și să-l ocrotesc pe el pentru soarta lui, pentru pe mai departe mersul său, căci războiul din mijlocul lui este mare acum pentru soarta lui, iar Eu, Domnul, i-am dat lui acum cuvântul deșteptării lui. Amin, amin, amin. “(Citat din Cuvântul pucios din 22-11-2009)
O întrebare legitimă care se pune este următoarea: de ce oare nu știe acest “Dumnezeu de la Pucioasa” care va fi rezultatul votului? Dacă este Dumnezeu adevărat, oare n-ar trebui ca el să fie Atotștiitor? Și totuși, Dumnezeul Pucios nu știe cine va câștiga alegerile. Dacă ar ști, n-ar mai interveni cu rugăminți repetate și fierbinți la poporul român ca să voteze musai cu un anume candidat, cel care este simpatizat (coincidență!) și de liderii sectei.
Dacă va ieși Băsescu președinte, iar Dumnezeul Pucios știa asta dinainte, atunci demersul de față este superfluu, iar rugăciunile și nesomnul programatic al pucioșilor sunt inutile.
Dacă va ieși Geoană președinte, iar Dumnezeul Pucios știa asta dinainte, atunci demersul Lui actual (de a fi sprijinit Băsescu) este neserios și de-a dreptul cinic.
Și la urma urmei, de când face Dumnezeu politică?
P.S. Încă un pronostic: pucioșii vor trece asiduu la răspândirea de mesaje-spam în care vor disemina (ilegal) “Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român și pentru Traian Băsescu”. Pe pariu.
|