View Single Post
Vechi 26.02.2007, 11:15:53
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
Multumesc Anca, apreciez bunavointa ta, dar chiar nu ma intereseaza amanuntele acestei povesti pentru ca nu sunt eu judecator sa dau verdicte. I-am cerut Catalinei sa imi dea detaliile tehnice de baza ale acestui proces, in ideea ca ii voi putea vorbi despre asta prietenului meu care este avocat si profeseaza in Romania. Dar vezi, iar imi vine in minte o vorba romaneasca : "Dumnezeu iti da, dar nu-ti si baga-n traista"... pentru cine are urechi de auzit, sa auda!... vorba vine.
Draga Mirela,
In cazul in care prietenului tau, avocatul din Romania nu-i este suficienta scurta relatare a Catalinei, poti gasi toata poveste pe topicul "Cum sa-mi gasesc linistea sufleteasca ?"
Am inteles ca pe tine personal nu te intereseaza amanuntele, dar s-ar putea, ca avocatul sa aiba nevoie de mai multe amanunte pentru o justa evaluare a situatiei.
Daca as fi cunoscut un avocat in Romania, as fi facut eu gestul de a o ajuta pe Catalina, avand in vedere ca aceasta femeie se plange de multa vreme de situatia fiului ei si a ei ca parinte. Dar cum nu am aceasta posibilitate, ma voi folosi de cea mai comoda forma de ajutor si anume cel financiar, sperand in felul acesta sa-L bucur pe Dumnezeu, ca nu am lasat nebagata in seama o persoana, pe care as fi putut-o ajuta.
Doamne ajuta!
Reply With Quote