View Single Post
Vechi 27.11.2009, 11:54:36
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Desii multi crestini strabat acest drum foarte greu si foarte lung sunt mult mai fericiti decat cei ce merg pe drumul atat de evident si larg al celor ce s-a indepartat de Dumnezeu...As dorii sa discutam pe aceasta tema daca nu este prea mare deranjul..Mi-as dorii din suflet sa pot ramane pe acest drum lung al credintei pe care l-am descoperit cu puterea proniei lui Dumnezeu desii este destul de greu ma straduiesc cat pot..
Nu esti singura care schioapata in credinta
Asa cum s-a zis, tendinta lumii de azi e opusa lui Hristos si din aceasta pricina intmpinam un oarecare obstacol
eu de fiecare data ma intaresc in credinta prin exemple vii, si un astfel de exemplu a trecut zilele astea la Domnul, un barbat cucernic, credincios puternic in ciuda vremurilor si ispitelor , astfel de oameni ne pot fi modele, n-au fost sfinti, dar au urmat lui Hristos intr-o lume fara Hristos, au pazit credinta intr-o lume fara credinta si au umblat pe un val impotriva valului lumii

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote