View Single Post
Vechi 25.02.2007, 15:02:07
ancah
Guest

Implicit

Alexandr_Bazil, ai si tu dreptul la parerea ta si la viata pe care ti-o doresti.
Nimeni nu spune sa procedezi altfel. Oricum fiecare suporta consecintele. Ba nu, eram sa uit ca pacatele le suporta si copiii nostri si daca fata de noi suntem mai indiferenti, fata de copii nu mai ne permitem si suferim alaturi de ei. Macar in aceasta idee ar trebui sa ne gandim mai bine la consecintele faptelor noastre.

Si daca mecanicul stie exact componentele masinii mele, desi si el mai bajbaie cateodata, cu cat mai mult stie Dumnezeu ce e cu noi, El care e Creatorul nostru?!? Te-ai gandit la amanuntul acesta?

"Sarac cu duhul" inseamna cu totul altceva decat "prost, nestiutor,etc". In privinta inteligentei, cred ca o ai, nu asta e problema. Distantarea de ortodoxie, datorita mandriei si accentului pus pe ratiune, aici e problema. Nu ortodoxia inseamna lumina si adevar, ci Dumnezeu este Lumina si Adevar. Iar ortodoxia este un univers al credintei si nu se rezuma la a-ti face cruce si atat, cum cred unii.
Daca ai fost un crestin foarte credincios, ar trebui sa reiei de acolo de unde ai cazut din credinta si sa incerci sa indrepti. Dumnezeu are nevoie de fiecare dintre noi. Iisus Hristos si-a dat viata si pentru tine, Alexandr_Bazil, te iubeste si te asteapta. Sa nu intoarcem spatele Iubirii Lui.
Reply With Quote